(Poistunut julkaisusta)

Sairaanhoitaja
Espoon kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 19.8.2019

Sairaanhoitaja

Työavain 2-570-19
Vakinainen työsuhde
Hakuaika päättyy 02.09.2019 kello 15:45
Kilon terveysasema , Trillakatu 5 02610 Espoo
Sosiaali- ja terveystoimi, Terveyspalvelut/Avosairaanhoito, terveysasematoiminta
Terveyden- ja sairaanhoito

Tehtävän kuvaus: Monipuolista ja vaihtelevaa sairaanhoitajan työtä terveysasematoiminnassa Suur-Leppävaaran alueella, Kilon terveysasemalla. Työ Kilon terveysasemalla sisältää akuuttivastaanottoa hoitajapainotteisella päivystysvastaanotolla, kiireetöntä vastaanottoa ajanvarauksella ja hoidon tarpeen arviota sekä puhelimessa että paikan päällä. Sairaanhoitajan työ on monipuolista ja vaihtelevaa ja vaatii laaja-alaista osaamista yleislääketieteestä. Työnkuvaan kuuluu lisäksi työskentely Suur-Leppävaaran keskitetyssä puhelinkeskuksessa, joka toimii Kilon terveysaseman tiloissa. Työajat puhelinkeskuksessa ajoittuvat klo 7.00-18.30 välille.


Kelpoisuusvaatimus: Laillistettu sairaanhoitaja.


Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48§:n mukaista rokotussuojaa
Tehtävässä edellytetään asiakaspalveluhenkisyyttä, hyvää tiimityöskentelykykyä, paineensietokykyä ja joustavuutta sekä kykyä itsenäiseen työskentelyyn. Lisäksi toivomme innokkuutta ja ennakkoluulotonta kykyä kehittää sekä omaa että terveysaseman toimintaa.

Arvostamme positiivista asennetta ja sitoutuneisuutta sekä nopeaa oppimiskykyä, kokonaisuuksien hallinnan taitoa ja hyvää kielitaitoa. Kokemus terveysasematyöstä ja/tai päivystysluonteisesta työstä katsotaan eduksi.


Palvelussuhteeseen liittyviä tietoja
Tehtäväkohtainen palkka: 2606,32 € / kk
Sopimusala: KVTES Kunnallinen yleinen virka- ja työehtosopimus
Työaika: Työaika 116 h 15 min / 3 viikon periodi, päivätyö


Terveyspalveluihin kuuluvat vastaanottotoiminta, suun terveydenhuolto, päihde- ja mielenterveyspalvelut, opiskelijaterveydenhuolto ja ympäristöterveys. Teemme työtä, jolla on tärkeä kansanterveydellinen merkitys. Uudistamme toimintaamme vastaamaan tuleviin haasteisiin. Pidämme tärkeänä palvelujen asiakaslähtöisyyttä, saatavuutta ja kuntalaisten terveyden edistämistä sekä henkilöstön tyytyväisyyttä ja hyvinvointia. Espoon kaupunki on savuton työpaikka. Työyhteisöissämme noudatetaan seuraavia pelisääntöjä: espoo.fi/pelisäännöt

Lisätietoja tehtävästä
Osastonhoitaja Helena Paasimaa
043-8268623
helena.paasimaa@espoo.fi