(Poistunut julkaisusta)

Sairaanhoitaja
Helsingin Kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 16.8.2019

Tehtävän kuvaus


Haemme sairaanhoitajaa sijaisuuteen Koskelan monipuolisen palvelukeskuksen arviointi- ja kuntoutusyksikköön F3, 1.10.2019 alkaen tai sopimuksen mukaan.

Aloitamme haastattelut jo hakuaikana ja teemme valinnan sopivan työntekijän löydyttyä.

Sairaanhoitajana toimit vastuuhoitajana ja hoitotyön asiantuntijana moniammatillisessa tiimissä. Hoidon suunnittelusta, toteutuksesta ja arvioinnista vastaa vastuuhoitaja. Keskeistä hoitotyössä ovat asiakkaan kuntoutumisen, toimintakyvyn ja voimavarojen tukeminen, yksilöllinen ja yhteisöllinen toimintatapa sekä yhteistyö omaisten kanssa.
Noudatamme asiakkaiden kanssa kinestetiikan mukaista tapaa toimia ja koulutamme henkilökuntamme kinestetiikkaan. Suomen kinestetiikkayhdistys on myöntänyt F3 yksikölle kinestetiikan laatusertifikaatin 2019.

Henkilökuntamme on innostunutta ja osaavaa. Arvostamme hyvää työilmapiiriä ja perehdytämme uuden työntekijän. Käytössämme on sähköinen Pegasos-asiakastietojärjestelmä ja RAI-arviointijärjestelmä. Toteutamme terveet työajat -periaatetta, yksikössä on mahdollisuus valvonta-ateriointiin ja käytämme kodinomaisia työvaatteita.

Huomioimme myös lähiaikoina valmistuvat sairaanhoitajat.

Helsingin kaupunki on luotettava ja turvallinen työnantaja. Tarjoamme suuren työnantajan henkilöstöedut, mm. työsuhdematkalippuedun, alan täydentävää koulutusta ammattitaitosi ylläpitämiseksi, työterveyshuollon palvelut sekä runsaasti erilaisia työnantajan tukemia harrastusmahdollisuuksia. Avustamme tarvittaessa työsuhdeasunnon hankinnassa. Lisätietoa Helsingin kaupungista työnantajana löydät osoitteesta www.helsinkirekry.fi.

Tervetuloa hyvän hoidon joukkoomme!

Jätäthän hakemuksesi sähköisen rekrytointijärjestelmän kautta osoitteessa helsinkirekry.fi.

Kelpoisuusehto


Sairaanhoitajan ammattikorkeakoulututkinto tai aikaisempi opistotason tutkinto tai erikoissairaanhoitajan tutkinto tai terveydenhoitajan tai kätilön tutkinto, johon sisältyy laillistus sairaanhoitajaksi.

Tehtävässä edellytetään terveydenhuollon ammattihenkilöstä annetun lain 559/1994 mukaista laillistusta Suomessa.

Kielitaitovaatimuksena on suomen kielen hyvä suullinen ja tyydyttävä kirjallinen taito.


Luemme eduksi