(Poistunut julkaisusta)

Sairaanhoitaja
Helsingin Kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 15.8.2019

Tehtävän kuvaus


Haemme sairaanhoitajaa vakinaiseen työsuhteeseen 30.9.2019 alkaen tai sopimuksen mukaan Jäkäläpolun pienyksikköön Malmin lastenkotiin.

Sairaanhoitajana tehtäviisi kuuluvat lasten hoito- ja kasvatustehtävät osana tiimiä sekä oman ammattitaidon hyödyntäminen kuntouttavassa hoitotyössä. Vastaat lisäksi lääkehoitosuunnitelman perehdytyksestä uusille työntekijöille sekä lääkehoitolupien suorittamiseen liittyvien näyttöjen vastaanotosta. Saat tehtävääsi perehdytyksen lastenkodin perehtymismallin mukaisesti. Käytössämme on omahoitajaparityöskentelymalli. Työ on jaksotyötä, joka muodostuu aamu-, ilta- ja yövuoroista. Sovellamme ergonomista, työssä jaksamista tukevaa työvuorosuunnittelua.

Tarjoamme erityistason laitossijoitusta. Malmin lastenkotiin sijoitetaan lapsia, joilla voi olla neuropsykiatrisia häiriöitä, traumaperäistä tai muuta psyykkistä oireilua. Lapsen sijoituksen eri vaiheissa voimme tarjota myös tehostettua hoitoa tai erityistä huolenpitoa lapsen tarpeiden niin vaatiessa. Lapset asuvat pienkodeissa 4-5 lapsen ryhmissä ja ovat iältään 9-17 -vuotiaita.

Pienyksikkömme ovat toimintaympäristöltään hyvin kodinomaisia. Hoidossa ja kasvatuksessa pidämme tärkeänä tasapainoista ja hyvää arkea. Jokaisen lapsen kohdalla toiminta suunnitellaan lapsen iän, kehitystason ja voimavarojen mukaan kasvua ja kehitystä edistäväksi. Lapsen osallisuus on meille tärkeä asia. Perheiden kanssa työskentelemme perheen tarpeista lähtien. Vuosittain järjestämme perheleirin.

Helsingin kaupunki tarjoaa henkilöstöetuja ja koulutuksellisen tuen osaamisen kehittämiseksi. Tiimeille järjestetään säännöllinen työnohjaus ja työn tuen rakenteet toimivat lastenkodissa suunnitelmallisesti. Meillä on työn kehittämisen imua arjen tarpeista lähtien.

Haastattelut ovat viikolla 36 ja 37.

Jätä hakemuksesi osoitteessa www.helsinkirekry.fi.

Kelpoisuusehto


Sairaanhoitajan ammattikorkeakoulututkinto tai aiempi opistotason tutkinto tai erikoissairaanhoitajan tutkinto tai terveydenhoitajan tai kätilön tutkinto, johon sisältyy laillistus sairaanhoitajaksi.
Tehtävässä edellytetään terveydenhuollon ammattihenkilöstä annetun lain 559/1994 mukaista laillistusta Suomessa.

Kielitaitovaatimuksena on suomen kielen hyvä suullinen ja tyydyttävä kirjallinen taito.

Ennen valintapäätöstä hakijan on esitettävä työterveyshuollon arvio edellytyksistään hoitaa työhön kuuluvia tehtäviä.

Luemme eduksi


Kokemusta lastenkodissa työskentelystä tai haastavasti käyttäytyvien lasten kanssa työskentelystä.