(Poistunut julkaisusta)

Sairaanhoitaja
Helsingin Kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 14.8.2019

Tehtävän kuvaus


Haemme sairaanhoitajaa sijaisuuteen ajalle 16.9.19-31.5.20 tai sopimuksen mukaan Laakson sairaalan ortogeriatriselle osastolle. Myös osa-aikatyö mahdollinen.

Osastolle on keskitetty helsinkiläisten lonkkamurtumapotilaiden akuutti ja kuntouttava hoito. Lisäksi osastolla keskitytään potilaan toimintakyvyn arviointiin, tukemiseen ja palautumiseen. Tavoitteena on potilaan kotiutuminen mahdollisimman pian omaan sosiaaliseen ympäristöönsä. Osastolla toteutetaan monipuolista lääkehoitoa, jonka vuoksi LOVE-lääkehoitolupa tulee suorittaa työsuhteen alkupuolella. Hakijalle katsotaan eduksi akuuttihoitotyön ja postoperatiivisen hoitotyön kokemus. Valittavilta edellytetään hyviä vuorovaikutus- ja tiimityötaitoja sekä valmius 3-vuorotyöhön.

Tarjoamme hyvän perehdytyksen ja hyvät mahdollisuudet osaamisen kehittämiseen. Sairaalassa toimii opetushoitaja perehtymisen ja kliinisten taitojen oppimisen tukijana.

Lisäksi saat järjestetyn työterveyshuollon ja työsuhdematkalippuedun. Voit tutustua Helsingin kaupungin työsuhde-etuihin osoitteessa www.helsinkirekry.fi

Täytä hakemuksesi osoitteessa helsinkirekry.fi

Kelpoisuusehto


Sairaanhoitajan ammattikorkeakoulututkinto tai aiempi opistotason tutkinto tai erikoissairaanhoitajan tutkinto tai terveydenhoitajan tai kätilön tutkinto, johon sisältyy laillistus sairaanhoitajaksi.

Tehtävässä edellytetään terveydenhuollon ammattihenkilöstä annetun lain 559/1994 mukaista laillistusta Suomessa.

Kielitaitovaatimuksena on suomen kielen hyvä suullinen ja tyydyttävä kirjallinen taito.

Tehtävään valitun on ennen työsuhteen alkamista esitettävä työnantajalle huumausainetestiä koskeva todistus.

Luemme eduksi


2517,23 e/kk