(Poistunut julkaisusta)

Sairaanhoitaja
Helsingin Kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 12.8.2019

Tehtävän kuvaus


Kustaankartanon uusi palvelutalo etsii työyhteisöönsä reipasta ja ammattitaitoista sairaanhoitajaa hoitovapaan sijaisuuteen. Etsimme joukkoomme juuri sinua, joka haluat omalla osaamisellasi, taidoillasi ja tunteellasi olla mukana kehittämässä uutta palvelutaloamme.

Toimintamme käynnistyi 1.6.19. Palvelutalossamme on 3 ryhmäkotia, Mansikkamaa, Satumetsä ja Pilvilinna. Ryhmäkodeissa asuu yhteensä 45 asiakasta, 15 asiakasta/kerros. Arkemme on yhteisöllistä ja elämänmakuista niin iloineen kuin suruineen. Työtämme ohjaa vahvasti asiakkaan itsemääräämisoikeuden kunnioittaminen ja toimijuuden tukeminen.

Sairaanhoitajana vastaat Mansikkamaan asiakkaiden hoitotyön kehittämisestä ja toimit vahvassa roolissa työyhteisön toiminnan kehittämisessä. Toimit asiakkaidemme hoitotyön asiantuntijana ja toimit yhteistyössä myös muiden sairaanhoitajien kanssa kehittäen hoitotyötämme. Vastaat asiakkaidemme lääkehoidon suunnittelusta ja toimit tiiviinä yhteistyöparina kotihoidon lääkärin kanssa.

Tarjoamme sinulle reippaan, innovatiivisen, oppimismyönteisen ja joskus hieman riemullisenkin työyhteisön josta ei hersyvää naurua puutu. Olemme hoitoalan vahvoja osaajia ja ammattilaisia ja saat meistä myös vahvan tiimin tueksi sairaanhoitajan työhösi. Työyhteisöömme kuuluu sairaanhoitajia, lähihoitajia, fysioterapeutti, sosiaaliohjaaja, vastaava sairaanhoitaja ja osastonhoitaja.

Toivomme sinulta aitoa halua olla kehittämässä ja luomassa uutta palvelutalo toimintaa tänne Kustaankartanoon. Arvostamme osaamistasi ja panostasi sairaanhoitajan työhön. Meillä saa olla juuri sellainen kuin olet, arvostamme luovuutta ja heittäytymistä tähän työhön. Työ on 2-vuorotyötä. Työsuhde on määräaikainen 2.9.19 - 19.1.2020, jatko myös mahdollinen.


Kustaankartano on yksi Suomen vetovoimaisimmista työpaikoista. Tarjoamme sinulle Helsingin kaupungin hyvät henkilöstöedut.

Olisitko juuri sinä se puuttuva palanen työyhteisöömme? Jätäthän hakemuksesi helsinkirekry.fi kautta.


Kelpoisuusehto


Sairaanhoitajan ammattikorkeakoulututkinto tai aiempi opistotason tutkinto tai erikoissairaanhoitajan tutkinto tai terveydenhoitajan tai kätilön tutkinto, johon sisältyy laillistus sairaanhoitajaksi.
Tehtävässä edellytetään terveydenhuollon ammattihenkilöstä annetun lain 559/1994 mukaista laillistusta Suomessa.

Kielitaitovaatimuksena on suomen kielen hyvä suullinen ja tyydyttävä kirjallinen taito.Luemme eduksi


Kokemuksen ikäihmisten hoitotyöstä
Sairaanhoitajan työtehtävät palveluasumisessa
Pegasos-järjestelmän osaamisen