(Poistunut julkaisusta)

Sairaanhoitaja
Pohjola Sairaala

Alkuperäinen julkaisupäivä 8.8.2019

Etsimme Kuopioon sairaanhoitajaa leikkausosastolle määräaikaiseen työsuhteeseen

SAIRAANHOITAJA

Tehtävästä

Sairaanhoitajan tehtäviin kuuluvat leikkauspotilaan perioperatiivinen hoitotyö heräämössä ja leikkaussalissa . Heräämötyössä työhösi kuuluvat leikkauspotilaan vastaanottaminen ja valmistelu leikkaukseen, leikkauksen jälkeinen valvonta ja ohjaus sekä potilaan kotiuttaminen ja siihen liittyvä neuvonta. Lisäksi tehtäviisi kuuluvat osaamisesi mukaan instrumentti-, valvovan-, sekä anestesiahoitajan tehtävät.

Odotamme

Työ edellyttää sairaanhoitajan tutkintoa ja vähintään vuoden mittaista aiempaa kokemusta perioperatiivisesta hoitotyöstä. Odotamme sinulta kokemusta ensisijaisesti ortopedisen potilaan heräämöhoitotyöstä, anestesiahoitotyön sekä instrumentoivanhoitotyön osaamisen katsomme eduksi. Sinulla on hyvät vuorovaikutustaidot ja osaat toimia osana tiimiä, sekä tuottaa asiakkaalle ensiluokkaisen kokemuksen osana sairaalan kokonaisvaltaista hoitoketjua.

Tarjoamme

Pohjola Sairaalassa työntekijät pääsevät kehittämään ja kehittymään ja jokaisella on mahdollisuus vaikuttaa toimintaamme. Asiakas on meille tärkeässä roolissa, joten pääset tuottamaan asiakkaille ensiluokkaista asiakaskokemusta hoidon ensivaiheessa. Pohjola Sairaala kuuluu OP Ryhmään ja sen kautta myös ison talon työsuhde-edut ovat käytössäsi.

Tästä eteenpäin 

Jos sinulla on mielessä kysymyksiä tehtävästä tai meillä työskentelystä, niin voit olla yhteydessä Pohjola Sairaalan leikkausosaston tiimiesimies Tiina Pasmaan puh 045 3178 656 arkisin klo 8-15 tai sähköpostilla tiina.pasma@pohjolasairaala.fi

Jos taas vakuutimme sinut jo siitä, että tätä mahdollisuutta ei kannata jättää väliin, voit hakea tehtävään 25.8.2019 mennessä oheisen linkin kautta kertomalla meille motivaatiostasi ja osaamisestasi.

Käsittelemme hakemuksia jo hakuajalla ja täytämme tehtävän sopivan henkilön löydyttyä. Määräaikaisuus on 29.2.2020 saakka.

Tehtävään valittavalle henkilölle tehdään huumausainetesti ja terveyskysely sekä Valviran tarkastus.