(Poistunut julkaisusta)

Sairaanhoitaja
Helsingin Kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 7.8.2019

Tehtävän kuvaus


Haemme sairaanhoitajaa määräaikaiseen työsuhteeseen Laakson sairaalan AVH-potilaiden jatkokuntoutukseen profiloidulle osastolle 3 ajalle 16.9.19-30.9.20.

Tehtävä alkaa 16.9.19 tai sopimuksen mukaan.

Osastolla hoidetaan pääsääntöisesti jatkokuntoutusta tarvitsevia AVH-potilaita. Potilaspaikkoja on 23. Hoitotyö osastolla on monipuolista liittyen potilaan toimintakyvyn edistämiseen ja parantamiseen. Osastolla toteutetaan monipuolista lääkehoitoa, jonka vuoksi tarvitset LOVE-luvan. Sairauksien hoidon lisäksi keskitymme potilaan toimintakyvyn arviointiin, tukemiseen ja palautumiseen. Käytössämme on Rafaela-hoitoisuusmittari.

Valittavalta edellytetään hyviä vuorovaikutus- ja tiimityötaitoja sekä valmiutta 3-vuorotyöhön. Myös osa-aikatyö mahdollinen.

Tarjoamme sinulle hyvän perehdytyksen ja hyvät mahdollisuudet osaamisen kehittämiseen. Sairaalassa toimii opetushoitaja perehtymisen ja kliinisten taitojen oppimisen tukijana. Saat lisäksi työterveyshuollon ja työsuhdematkalippuedun. Voit tutustua muihin Helsingin kaupungin työsuhde-etuihin osoitteessa helsinkirekry.fi.

Täytä hakemuksesi osoitteessa helsinkirekry.fi.

Kelpoisuusehto


Sairaanhoitajan ammattikorkeakoulututkinto tai aiempi opistotason tutkinto tai erikoissairaanhoitajan tutkinto tai terveydenhoitajan tai kätilön tutkinto, johon sisältyy laillistus sairaanhoitajaksi.
Tehtävässä edellytetään terveydenhuollon ammattihenkilöstä annetun lain 559/1994 mukaista laillistusta Suomessa.

Kielitaitovaatimuksena on suomen kielen hyvä suullinen ja tyydyttävä kirjallinen taito.

Ennen valintapäätöstä hakijan on esitettävä työterveyshuollon arvio edellytyksistään hoitaa työhön kuuluvia tehtäviä.

Luemme eduksi


2517,23 e/kk