(Poistunut julkaisusta)

Sairaanhoitaja
Helsingin Kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 6.8.2019

Tehtävän kuvaus


Haemme sairaanhoitajaa sijaisuuteen, joka alkaa mahdollisimman pian ja kestää 05.01.2020 saakka. Työsuhde mahdollisesti jatkuu myös tämän jälkeen. Tehtävä täytetään heti sopivan sijaisen löydyttyä.

Osasto 12 on 28-paikkainen sisätauti-kirurginen jatkokuntoutusosasto, jossa potilailla on päihdetausta, pääasiallisesti haitallista alkoholin käyttöä. Potilaat tulevat osastolle HUS:n alueelta ja Helsingin päivystysyksiköistä.

Osastomme toiminta-ajatuksena on omatoimisuuden tukeminen toimintakykyä edistävällä työotteella.Työssämme korostuu moniammatillisuus ja yhteistyöverkostomme ovat laajat.

Haemme työyhteisöömme motivoitunutta ja positiivista sairaanhoitajaa kolmivuorotyöhön. Arvostamme kokemusta akuuttihoidosta ja halua kehittää sekä omaa ammattitaitoa että työyhteisön toimintaa. Meillä on savuton sairaala.

Työaikasuunnittelu toimii joustavasti ja terveet työajat-suositusten mukaisesti. Uudet työntekijät perehdytetään työtehtäviin ja työympäristöön. Perehdytyksen tukena toimivat mm. perehdytyssairaanhoitaja ja opetushoitaja.

Tarjoamme sinulle kehitysmyönteisen ja iloisen työympäristön. Helsingin sote tarjoaa runsaasti erilaista koulutusta ja mahdollisuuksia kehittyä ammatissaan. Suuren työnantajan etuna ovat muun muassa työmatkasetelit ja alennukset esimerkiksi liikuntapalveluihin.

Jätä hakemuksesi helsinkirekry.fi kautta.

Kelpoisuusehto


Sairaanhoitajan ammattikorkeakoulututkinto tai aiempi opistotason tutkinto tai erikoissairaanhoitajan tutkinto tai terveydenhoitajan tai kätilön tutkinto, johon sisältyy laillistus sairaanhoitajaksi.
Tehtävässä edellytetään terveydenhuollon ammattihenkilöstä annetun lain 559/1994 mukaista laillistusta Suomessa.

Kielitaitovaatimuksena on suomen kielen hyvä suullinen ja tyydyttävä kirjallinen taito.


Luemme eduksi


2517,23 e/kk