Sairaanhoitaja
Helsingin Kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 30.7.2019

Tehtävän kuvaus


Helsingin kaupungin kotisairaalat toimivat neljässä pisteessä. Haemme nyt kotisairaaloihin vuosilomien sijaisia eri pisteisiin. Sijaisuudet pääsääntöisin Idän, Pohjoisen sekä Lännen kotisairaaloihin alkaen 16.9.2019 tai sopimuksen mukaan.

Sairaanhoitajana työskentely kotisairaalassa on itsenäistä ja vastuullista, pääasiassa yksintyöskentelyä lääkärijohtoisessa tiimissä. Liikkuminen tapahtuu työautoilla.

Työhön kuuluu iv-antibioottihoitojen, veritiputusten ja muun parenteraalisen hoidon toteuttamista sekä vaativaa haavanhoitoa, kivunhoitoa, saattohoitoa ja muuta lääkärin ja sairaanhoitajan suorittamaa potilaan tiivistä arviointia ja seurantaa. Työpäivät ovat sisällöllisesti vaihtelevia, jokainen päivä on hieman erilainen.

Hakuaikaan jatkettu 23.8.2019 asti.

Työtä teemme kolmessa vuorossa osaavalla tiimillä. Tarjoamme hyvän perehdytyksen. Käytössäsi on työterveyshuolto, työsuhdematkalippuetuus sekä muita Suomen suurimman työnantajan etuja, kuten mahdollisuus työsuhdeasuntoon.

Jätä hakemuksesi osoitteessa www.helsinkirekry.fi. Hakuaikaa jatkettu.

Kelpoisuusehto


Sairaanhoitajan ammattikorkeakoulututkinto tai aiempi opistotason tutkinto tai erikoissairaanhoitajan tutkinto tai terveydenhoitajan tai kätilön tutkinto, johon sisältyy laillistus sairaanhoitajaksi.
Tehtävässä edellytetään terveydenhuollon ammattihenkilöstä annetun lain 559/1994 mukaista laillistusta Suomessa.

Kielitaitovaatimuksena on suomen kielen hyvä suullinen ja tyydyttävä kirjallinen taito.
Luemme eduksi


Ajokortti välttämätön Negatiivinen huumeseula
Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1286618
  • Työsuhde: Määräaikainen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 30.8.2019
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Helsinki