(Poistunut julkaisusta)

Sairaanhoitaja
Helsingin Kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 22.7.2019

Tehtävän kuvaus


Haemme sairaanhoitajaa Helsingin psykiatria- ja päihdepalveluihin päihdelaitoskuntoutukseen määräaikaiseen työsuhteeseen ajalle 10.9.2019-24.7.2020.

Tule mukaan rakentamaan uutta päihdekuntoutuksen kokonaisuutta! Toimintamme siirtyy vuoden 2019 loppuun mennessä Vihdin Tervalammelta Auroran sairaala-alueelle Helsingissä. Muutto mahdollistaa uudistumisen ja uudenlaisten hoitojatkumoiden kehittämisen yhteistyökumppaneiden kanssa.

Tehtävän sijoituspaikka on aluksi Tervalammen kartanon kuntoutuskeskus, joka sijaitsee Vihdissä noin 45 km Helsingistä. Tervalammella on yhteensä 50 paikkaa helsinkiläisille täysi-ikäisille päihteiden ongelmakäyttäjälle neljässä eri kuntoutusyhteisössä. Helsingissä avaamme uuden päiväosaston ja ympärivuorokautiset paikat vähenevät.

Sairaanhoitaja työskentelee oman alansa asiantuntijana seuraten kuntoutujien terveydentilaa ja arvioiden kuntoutuksen etenemistä yhdessä moniammatillisen työryhmän kanssa. Sairaanhoitaja vastaa lääkehoidon toteuttamisesta ja seurannasta. Työnkuvaan kuuluu myös psykoedukatiivisten ja erilaisten keskusteluryhmien ohjaaminen. Työ on päivätyötä arkisin ja noin kerran kuudessa viikossa viikonlopun aamuvuoroissa.

Tarjoamme monipuoliset ammatilliset koulutus- ja kehittymismahdollisuudet sekä mahdollisuuden kehittää toimintaa muutosvaiheessa. Helsingin kaupungilla on monipuoliset henkilöstöedut.

Tehtävän hoitaminen edellyttää oman auton käyttömahdollisuutta, koska Tervalammelle ei ole joukkoliikenneyhteyttä.

Jätä hakemuksesi osoitteessa helsinkirekry.fi.

Hakuaikaa on jatkettu 16.8 saakka.

Kelpoisuusehto


Sairaanhoitajan ammattikorkeakoulututkinto tai aiempi opistotason tutkinto tai erikoissairaanhoitajan tutkinto tai terveydenhoitajan tai kätilön tutkinto, johon sisältyy laillistus sairaanhoitajaksi. Tehtävässä edellytetään terveydenhuollon ammattihenkilöstä annetun lain 559/1994 mukaista laillistusta Suomessa.

Kielitaitovaatimuksena on suomen kielen hyvä suullinen ja tyydyttävä kirjallinen taito.

Ennen valintapäätöstä hakijan on esitettävä työterveyshuollon arvio edellytyksistään hoitaa työhön kuuluvia tehtäviä.

Luemme eduksi


aiempaa kokemusta psykiatria- ja päihdehoitotyöstä.