(Poistunut julkaisusta)

Sairaanhoitaja
Helsingin Kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 17.7.2019

Tehtävän kuvaus


Nyt on tarjolla kotihoidossa Etelä-Haagan viihtyisällä ja luonnonkauniilla alueella (Haaga 2 lähipalvelualue) sairaanhoitajan vakinainen toimi 1.9.2019 alkaen tai sopimuksen mukaan.

Sairaanhoitajana toimit osana moniammatillista työyhteisöämme ja vastaat alueemme asiakkaiden sairaanhoidollisista ja lääkehoidon asioista yhdessä lääkärin ja vastuuhoitajien kanssa. Työyhteisöämme on vahvistettu myös fysioterapeutilla, joka asiakastyön lisäksi tukee työntekijöidemme ergonomista työskentelyä.

Työ ikääntyneiden parissa koetaan meillä palkitsevana, sillä haluamme erityisesti panostaa asiakkaiden toimintakykyä edistävään ja omannäköisen elämän mahdollistavaan toimintaan.

Meillä tsempataan työkaveria ja tehdään työtä yhdessä, me myös haluamme perehdyttää uudet työkaverimme hyvin. Arvostamme asiakaslähtöistä asennetta, kokemusta muistisairaiden hoidosta ja pilkettä silmäkulmassa. Alueellamme välimatkoista selviytyy hyvin myös kävellen tai pyörällä, jos auton käyttö tuntuu vieraalta.

Tule mukaan kehittämään toimintaamme; tarjoamme ison työnantajan ja toimivan työyhteisön edut.

Jätä hakemuksesi osoitteessa helsinkirekry.fi.

Kelpoisuusehto


Sairaanhoitajan ammattikorkeakoulututkinto tai aiempi opistotason tutkinto tai erikoissairaanhoitajan tutkinto tai terveydenhoitajan tai kätilön tutkinto, johon sisältyy laillistus sairaanhoitajaksi.

Tehtävässä edellytetään terveydenhuollon ammattihenkilöstä annetun lain 559/1994 mukaista laillistusta Suomessa.

Kielitaitovaatimuksena on suomen kielen hyvä suullinen ja tyydyttävä kirjallinen taito.

Ennen valintapäätöstä hakijan on esitettävä työterveyshuollon arvio edellytyksistään hoitaa työhön kuuluvia tehtäviä.

Luemme eduksi


2686,80 e/kk