(Poistunut julkaisusta)

Sairaanhoitaja
Helsingin Kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 10.7.2019

Tehtävän kuvaus


Suursuon sairaalan saattohoito- ja palliatiiviset osastot 11 ja 21 hakevat osaavia ja innostuneita sairaanhoitajia eripituisiin sijaisuuksiin ajalle 5.8.2019-31.12.2019. Sijaisuudet todennäköisesti jatkuvat ensi vuoden puolella. Sijaisuuksia voivat hakea myös viime vaiheen sairaanhoidon opiskelijat.

Suursuon sairaala on nuorekas ja kehittämistahtoinen sairaala. Sairaalassa on kahdeksan osastoa, joissa kullakin osastolla on eri osaamisalojen pitkälle viety profiili. Sairaanhoitajan työ on monipuolista sekä vaativaa ja tarjoamme sinulle hyvän työyhteisön lisäksi myös mahdollisuutta monipuoliseen ammatilliseen kehittymiseen. Meille on tärkeää potilaiden ja omaisten hyvä, luottamuksellinen ja vuorovaikutuksellinen kohtaaminen. Haluamme tarjota helsinkiläisille potilaille turvallista ja laadukasta hoitoa.

Odotamme sinulta hyviä vuorovaikutustaitoja ja aitoa kiinnostusta hoitotyötä ja sen kehittämistä kohtaan. Lisäksi sinulla tulee olla valmius tehdä kolmivuorotyötä. Osastoillamme toteutetaan vastuullista ja vaativaa lääkehoitoa sekä erilaisia sairaanhoidollisia toimenpiteitä. Kädentaidot ja lääkehoidon osaaminen luetaan hakijalle eduksi.

LOVE -lääkehoitolupa tulee suorittaa työsuhteen alussa.

Olet lämpimästi tervetullut mukavaan joukkoomme työskentelemään!

Jätä hakemus helsinkirekry.fi kautta.

Kelpoisuusehto


Sairaanhoitajan ammattikorkeakoulututkinto tai aiempi opistotason tutkinto tai erikoissairaanhoitajan tutkinto tai terveydenhoitajan tai kätilön tutkinto, johon sisältyy laillistus sairaanhoitajaksi.

Tehtävässä edellytetään terveydenhuollon ammattihenkilöstä annetun lain 559/1994 mukaista laillistusta Suomessa.

Kielitaitovaatimuksena on suomen kielen hyvä suullinen ja tyydyttävä kirjallinen taito.

Luemme eduksi


Aiemman työkokemuksen saattohoitotyöstä, vaativan lääkehoidon toteuttamisesta, perhehoitotyöstä ja psykiatrisesta hoitotyöstä.