(Poistunut julkaisusta)

Sairaanhoitaja
Helsingin Kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 9.7.2019

Tehtävän kuvaus


Hopeatien palvelutalon ryhmäkodeissa sairaanhoitajan tehtäviin kuuluu tiiminvetäjän tehtävät ja hän vastaa tiiminsä lääkehoidosta, kirjaamisesta sekä kokonaisvaltaisen hoitotyön suunnittelusta, toteutuksesta ja arvioinnista. Hopeatien palvelutalossa on kolme ryhmäkotia, joissa jokaisessa asuu 14 muistisairasta asukasta. Jokaisessa ryhmäkodissa on oma sairaanhoitajansa.

Sairaanhoitaja osallistuu monialaisen hoitotyön toteuttamiseen ja kehittämiseen. Toivomme, että pystyt omalla esimerkilläsi innostamaan tiimiläisiä hoitotyön kehittämisessä. Sairaanhoitajan työ ryhmäkodeissa edellyttää hyvää organisointi kykyä sekä kykyä joustaa muuttuvissa tilanteissa.

Olemme opiskelijamyönteinen työpaikka ja tehtävä sisältää opiskelijoiden ohjausta. Työ on aamuvuoropainotteista, sisältäen muutaman päivystävän sairaanhoitajan vuoron kolmen viikon jaksossa.

Jätä hakemuksesi osoitteessa Helsinkirekry.fi.

Kelpoisuusehto


Sairaanhoitajan ammattikorkeakoulututkinto tai aiempi opistotason tutkinto tai erikoissairaanhoitajan tutkinto tai terveydenhoitajan tai kätilön tutkinto, johon sisältyy laillistus sairaanhoitajaksi.

Tehtävässä edellytetään terveydenhuollon ammattihenkilöstä annetun lain 559/1994 mukaista laillistusta Suomessa.

Kielitaitovaatimuksena on suomen kielen hyvä suullinen ja tyydyttävä kirjallinen taito.

Ennen valintapäätöstä hakijan on esitettävä työterveyshuollon arvio edellytyksistään hoitaa työhön kuuluvia tehtäviä.

Luemme eduksi


2491.95 e/kk