(Poistunut julkaisusta)

Sairaanhoitaja
Helsingin Kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 4.7.2019

Tehtävän kuvaus


Haemme sairaanhoitajaa sijaisuuteen, joka alkaa 29.7.2019 ja kestää 25.3.2019 saakka. Työsuhde mahdollisesti jatkuu myös tämän jälkeen. Tehtävä täytetään heti sopivan sijaisen löydyttyä.

Osasto 12 on 28-paikkainen sisätauti-kirurginen jatkokuntoutusosasto, jossa potilailla on päihdetausta, pääasiallisesti haitallista alkoholin käyttöä. Potilaat tulevat osastolle HUS:in päivystysyksiköistä sekä HUS:in ja Helsingin kaupungin sairaaloista.

Osaston toiminta-ajatuksena on omatoimisuuden tukeminen toimintakykyä edistävällä työotteella.
Osastollamme korostuu moniammatillisuus ja yhteistyöverkostot ovat laajat.

Haemme työyhteisöömme motivoitunutta ja positiivista sairaanhoitajaa kolmivuorotyöhön. Arvostamme kokemusta akuuttihoidosta ja halua kehittää sekä omaa ammattitaitoa että työyhteisön toimintaa. Meillä on savuton sairaala.

Tarjoamme sinulle kehitysmyönteisen ja iloisen työympäristön. Helsingin kaupunki tarjoaa runsaasti erilaista koulutusta ja mahdollisuuksia kehittyä ammatissaan. Suuren työnantajan etuna ovat muun muassa työmatkasetelit ja alennukset esimerkiksi liikuntapalveluihin.

Työaikasuunnittelu toimii joustavasti ja terveet työajat-suositusten mukaisesti. Uudet työntekijät perehdytetään työtehtäviin ja työympäristöön. Perehdytyksen tukena toimivat mm. perehdytyssairaanhoitaja ja opetushoitaja.

Jätä hakemuksesi helsinkirekry.fi kautta.

Kelpoisuusehto


Sairaanhoitajan ammattikorkeakoulututkinto tai aiempi opistotason tutkinto tai erikoissairaanhoitajan tutkinto tai terveydenhoitajan tai kätilön tutkinto, johon sisältyy laillistus sairaanhoitajaksi.

Tehtävässä edellytetään terveydenhuollon ammattihenkilöstä annetun lain 559/1994 mukaista laillistusta Suomessa.

Kliinistä hoitotyötä tekeviltä sairaanhoitajilta vaaditaan lääkehoitosuunnitelman edellyttämä lääkehoidon osaaminen.

Kielitaitovaatimuksena on suomen kielen hyvä suullinen ja tyydyttävä kirjallinen taito.


Luemme eduksi


2517,23 e/kk