(Poistunut julkaisusta)

Sairaanhoitaja
Helsingin Kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 13.6.2019

Tehtävän kuvaus


Haemme sairaanhoitajaa Koskelan monipuolisen palvelukeskuksen 16-paikkaiseen ympärivuorokautisen hoivan yksikköön N5.

Hoivayksikön asukkaat ovat ikääntyneitä, jotka tarvitsevat toiminnanohjauksen tai fyysisen toimintakyvyn heikkenemisen vuoksi ympärivuorokautista hoivaa ja huolenpitoa. Asukkaamme ovat muisti- ja/tai somaattisesti sairaita.

Perustehtävänämme on tuottaa hoitoa ja hoivaa siten, että asukkaamme voivat elää ja asua turvallisesti, kokea elämänsä merkitykselliseksi ja arvokkaaksi ja että he voivat ylläpitää sosiaalista vuorovaikutusta sekä osallistua mielekkääseen, hyvinvointia, toimintakykyä edistävään ja ylläpitävään toimintaan.

Sairaanhoitajana toimit hoitotyön asiantuntijana ja vastuuhoitajana monialaisessa työyhteisössä. Asukkaan hoidon tarpeen määrittely sekä lääkärin kanssa asioiminen sekä lääkehoidosta vastaaminen kuuluvat päivittäiseen työhösi. Tuet vastuuhoitajia hoidon suunnittelussa, toteutuksessa ja arvioinnissa. Työ on kolmivuorotyötä, painottuen kuitenkin aamu- ja iltavuoroihin.

Toivomme sinulta reipasta otetta työssäsi. Olet motivoitunut vanhustyöhön sekä ennakkoluuloton ja rohkea kokeilemaan uutta. Sinulle on tärkeää ihmisarvon kunnioittaminen sekä itsemääräämisoikeuden, osallisuuden ja toimijuuden vahvistaminen. Nämä arvot ohjaavat työtäsi ja näkyvät hoidon suunnittelussa, jota toteutat yhdessä asukkaan, omaisten ja moniammatillisen tiimin kanssa. Erinomaiset vuorovaikutustaidot ja pitkä pinna auttavat menestymään tässä tehtävässä.

Odotamme sinulta sosiaalista elastisuutta; kykyä työskennellä muuttuvissa tilanteissa, erilaisten ihmisten kanssa. Pidät tärkeänä asiakaskuntamme päivittäisen hyvinvoinnin ja yksikkömme toiminnan kehittämistä. Toimit monialaisen tiimin jäsenenä, mutta kykenet myös itsenäiseen päätöksentekoon.

Henkilökuntamme on, innostunutta, osaavaa ja meillä on hyvä työilmapiiri. Tavoitteenamme on siirtyä syksyn aikana yhteisölliseen työvuorosuunnitteluun ja vastuutiimimalliin.

Käytössämme on sähköinen Pegasos-potilastietojärjestelmät sekä RAI-järjestelmä. Toteutamme terveet työajat -periaatetta.

Helsingin kaupunki on luotettava ja turvallinen työnantaja. Tarjoamme monipuoliset henkilöstöedut, erinomaiset mahdollisuudet kehittyä työssä ja kouluttautua, työterveyshuollon palvelut sekä työsuhdeasunnon tarvittaessa.

Tehtävässä voi aloittaa 15.7.2019 tai sopimuksen mukaan. Jätä hakemus helsinkirekry.fi kautta.

Tervetuloa hyvän hoidon joukkoomme!!

Kelpoisuusehto


Sairaanhoitajan ammattikorkeakoulututkinto tai aiempi opistotason tutkinto tai erikoissairaanhoitajan tutkinto tai terveydenhoitajan tai kätilön tutkinto, johon sisältyy laillistus sairaanhoitajaksi.
Tehtävässä edellytetään terveydenhuollon ammattihenkilöstä annetun lain 559/1994 mukaista laillistusta Suomessa.

Kielitaitovaatimuksena on suomen kielen hyvä suullinen ja tyydyttävä kirjallinen taito.

Ennen valintapäätöstä hakijan on esitettävä työterveyshuollon arvio edellytyksistään hoitaa työhön kuuluvia tehtäviä.

Luemme eduksi


kokemuksen työstä muistisairaiden ryhmäkodissa työskentelystä sekä ikääntyneiden hoitotyöstä.