(Poistunut julkaisusta)

Sairaanhoitaja
Helsingin Kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 10.6.2019

Tehtävän kuvaus


Haemme ikääntyneiden hoitotyöhön motivoitunutta sairaanhoitajaa 2-vuorotyöhön ensisijaisesti Kustaankartanon monipuolisen palvelukeskuksen osastolle B1.

Yksikössämme asuu 21 asukasta. Tavoitteenamme on, että he saavat elää meillä elämänsä loppuun saakka mahdollisimman omannäköistä ja mielekästä arkea kodinomaisessa ympäristössä. Asukkaamme ovat pääosin muistisairaita.

Etsimme juuri Sinua, joka olet kiinnostunut kehittämään asukkaidemme hyvinvointia ja elämänlaatua. Sinulla on rohkeutta tarttua toimeen, eettinen näkemys ikäihmisten hyvästä hoidosta sekä ammatillista osaamista, jota olet myös valmis kehittämään. Työssäsi toimit luontevasti moniammatillisen tiimin jäsenenä. Olet valmis tekemään itsenäisiä päätöksiä sairaanhoitajana. Toimit joustavasti muutostilanteissa ja näet muutoksessa mahdollisuuden.

Tehtävä voi alkaa aikaisemmin.

Kustaankartano on yksi Suomen vetovoimaisimmista työpaikoista. Saat Helsingin kaupungin hyvät työsuhde- ja henkilöstöetuudet. Avustamme tarvittaessa työsuhdeasunnon saamisessa.

Jätä hakemus helsinkirekry.fi kautta.

Kelpoisuusehto


Sairaanhoitajan ammattikorkeakoulututkinto tai aiempi opistotason tutkinto tai erikoissairaanhoitajan tutkinto tai terveydenhoitajan tai kätilön tutkinto, johon sisältyy laillistus sairaanhoitajaksi.

Tehtävässä edellytetään terveydenhuollon ammattihenkilöstä annetun lain 559/1994 mukaista laillistusta Suomessa.

Kielitaitovaatimuksena on suomen kielen hyvä suullinen ja tyydyttävä kirjallinen taito.

Ennen valintapäätöstä hakijan on esitettävä työterveyshuollon arvio edellytyksistään hoitaa työhön kuuluvia tehtäviä.Luemme eduksi


kokemuksen iäkkäiden muistisairaiden kanssa työskentelystä sekä RAI- ja Effica osaamisen.