(Poistunut julkaisusta)

Sairaanhoitaja
Helsingin Kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 5.6.2019

Tehtävän kuvaus


Tervetuloa sairaanhoitajaksi Vuorensyrjän palvelutalon Usva-tiimiin.

Asiakkailla on oma vastuu- sekä korvaava hoitaja ja sairaanhoitajana toimit hoitajien tukena sekä yhteistyössä moniammatillisen tiimin kanssa asiantuntijana 23 asiakkaalle.

Toivomme sinulta iloista otetta työhön, sekä arvostavaa suhtautumista vanhuuteen ja ikäihmisiin. Tykkäät työskennellä tiimissä ja omaat hyvät työyhteisötaidot. Työ on vuorotyötä, sisältäen joitakin ilta- ja viikonloppuvuoroja.

Tarjoamme sinulle Usva-tiimissä mielenkiintoisen työn huumorintajuisessa ja ammattitaitoisessa työyhteisössä sekä Helsingin kaupungin työsuhde-edut, kuten työsuhdematkalippuetu, ja mahdollisuuden työsuhdeasuntoon, sekä alennuksia liikunta,- kulttuuri,- ym. harrastusten parissa.

Käytämme RAI-arviota yhdessä hoitosuunnitelman kanssa työvälineenä hoidon suunnittelussa ja toteutuksessa. Sairaanhoitajilla on myös katseluoikeudet PEGASOS-järjestelmään.

Työ alkaa 25.6.2019 tai sopimuksen mukaan.

Kyseessä on uusintahaku. Aikaisemmin paikkaa hakeneet otetaan huomioon. Paikka täytetään heti sopivan hakijan löydyttyä.

Jätä hakemus helsinkirekry.fi kautta.

Kelpoisuusehto


Sairaanhoitajan ammattikorkeakoulututkinto tai aiempi opistotason tutkinto tai erikoissairaanhoitajan tutkinto tai terveydenhoitajan tai kätilön tutkinto, johon sisältyy laillistus sairaanhoitajaksi.
Tehtävässä edellytetään terveydenhuollon ammattihenkilöstä annetun lain 559/1994 mukaista laillistusta Suomessa.

Kielitaitovaatimuksena on suomen kielen hyvä suullinen ja tyydyttävä kirjallinen taito.

Ennen valintapäätöstä hakijan on esitettävä työterveyshuollon arvio edellytyksistään hoitaa työhön kuuluvia tehtäviä.

Luemme eduksi


Lääkelupien suorittamista koeajan puitteissa.