(Poistunut julkaisusta)

Sairaanhoitaja
Helsingin Kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 3.6.2019

Tehtävän kuvaus


Haemme sairaanhoitajaa vakinaiseen toimeen Koskelan monipuolisen palvelukeskuksen ympärivuorokautisen hoivan yksikköön C2. Yksikkö on 16 asukaspaikkainen. Asukkaat ovat eri-ikäisiä muistisairautta sairastavia ja fyysiseltä toimintakyvyltään rajallisia, ympärivuorokautista hoitoa ja hoivaa tarvitsevia.

Perustehtävänämme on tuottaa hoitoa ja hoivaa siten, että asukkaamme voivat elää ja asua turvallisesti, kokea elämänsä merkitykselliseksi ja arvokkaaksi ja että he voivat ylläpitää sosiaalista vuorovaikutusta sekä osallistua mielekkääseen, hyvinvointia, toimintakykyä ja mielenterveyttä edistävään ja ylläpitävään toimintaan.

Toiminnassamme pyrimme tekemään asioita yhdessä. Päivä rakentuu asukkaiden kanssa arjessa olemisesta; päivittäisestä ohjaamisesta ja avustamisesta, niissä toiminnoissa joista asukkaamme eivät itsenäisesti selviydy.

Odotamme sinulta sosiaalista elastisuutta; kykyä työskennellä muuttuvissa tilanteissa, erilaisten ihmisten kanssa.

Sairaanhoitajan perustyö rakentuu asukkaiden arjessa olemisesta; päivittäisestä ohjaamisesta ja avustamisesta, niissä toiminnoissa joista asukkaamme ei itsenäisesti selviydy. Toiminnassamme pyrimme tekemään asioita yhdessä.

Sairaanhoitajana toimit myös kokonaisvaltaisen hoitotyön asiantuntijana. Toimit vastuuhoitajana ja tuet vastuuhoitajia hoidon suunnittelussa, toteutuksessa ja arvioinnissa. Sairaanhoitajana vastaat yksikön kliinisestä hoitotyöstä ja lääkehoidosta.

Henkilökuntamme on innostunutta ja osaavaa. Arvostamme hyvää työilmapiiriä ja perehdytämme uuden työntekijän.

Käytössämme on sähköinen Pegasos-potilastietojärjestelmät sekä RAI-järjestelmä. Toteutamme terveet työajat -periaatetta.

Helsingin kaupunki on luotettava ja turvallinen työnantaja. Tarjoamme monipuoliset henkilöstöedut, erinomaiset mahdollisuudet kehittyä työssä ja kouluttautua, työterveyshuollon palvelut sekä työsuhdeasunnon tarvittaessa.

Tehtävässä voi aloittaa 1.7.2019 tai sopimuksen mukaan. Jätä hakemus helsinkirekry.fi kautta.

Tervetuloa hyvän hoidon joukkoomme!

Kelpoisuusehto


Sairaanhoitajan ammattikorkeakoulututkinto tai aiempi opistotason tutkinto tai erikoissairaanhoitajan tutkinto tai terveydenhoitajan tai kätilön tutkinto, johon sisältyy laillistus sairaanhoitajaksi.
Tehtävässä edellytetään terveydenhuollon ammattihenkilöstä annetun lain 559/1994 mukaista laillistusta Suomessa.

Kielitaitovaatimuksena on suomen kielen hyvä suullinen ja tyydyttävä kirjallinen taito.

Ennen valintapäätöstä hakijan on esitettävä työterveyshuollon arvio edellytyksistään hoitaa työhön kuuluvia tehtäviä.

Luemme eduksi


kokemuksen työstä muistisairaiden ryhmäkodissa työskentelystä sekä ikääntyneiden hoitotyöstä.