(Poistunut julkaisusta)

Sairaanhoitaja
Helsingin Kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 15.5.2019

Tehtävän kuvaus


Oletko kiinnostunut työskentelemään arviointi- ja kuntoutusyksikössä?
Jos vastasit kyllä - saatat olet etsimämme henkilö!

Etsimme tiimiimme uutta sairaanhoitajaa!

Tammihovi on 28 asiakkaan arviointi- ja kuntoutusyksikkö (08/19 alkaen asiakaspaikkoja 24). Teemme työtämme moniammatillisesti, asiakkaiden aktiivista arkea tukien. Työmme on asiakaslähtöistä ja yhteisöllisyys on yksikössämme kantava voima.

Tammihovissa sinulla on mahdollisuus työskennellä oman alasi asiantuntijana moniammatillisessa tiimissä. Arvostamme asukaslähtöistä työtapaa, joustavuutta, hyviä vuorovaikutustaitoja sekä innokkuutta kehittää hoitotyötä. Ripaus huumorintajua on myös aina paikallaan.

Sairaanhoitajana toimit tärkeässä roolissa osaavassa, moniammatillisessa tiimissä toteuttaen asiakkaiden hoidon ja kuntoutumisen suunnittelua sekä toteutusta. Keskeistä hoitotyössä on asiakkaan toimintakyvyn ja voimavarojen tukeminen, yksilöllinen ja yhteisöllinen toimintatapa sekä yhteistyö mm. omaisten, kotihoidon sekä HelppiSeniorin asiakasohjaustiimin kanssa. Sairaanhoitajana teet tiivistä yhteistyötä myös yksikön lääkärin kanssa.

Me tarjoamme sinulle kivan työyhteisön, mielenkiintoisen ja innostavan työn sekä suuren työnantajan henkilöstöedut, mm. työsuhdematkalippuedun, alan täydentävää koulutusta ammattitaitosi ylläpitämiseksi, työterveyshuollon palvelut sekä runsaasti erilaisia työnantajan tukemia harrastusmahdollisuuksia. Avustamme tarvittaessa palvelussuhdeasunnon hankinnassa.

Käytämme työssämme seuraavia sähköisiä järjestelmiä: Terveys-Effica, Pegasos, RAI-HC sekä ATJ
Lisätietoa Helsingin kaupungista työnantajana löydät osoitteesta www.helsinkirekry.fi.

Täytä hakemuksesi osoitteessa helsinkirekry.fi.

Kelpoisuusehto


Sairaanhoitajan ammattikorkeakoulututkinto tai aiempi opistotason tutkinto tai erikoissairaanhoitajan tutkinto tai terveydenhoitajan tai kätilön tutkinto, johon sisältyy laillistus sairaanhoitajaksi.
Tehtävässä edellytetään terveydenhuollon ammattihenkilöstä annetun lain 559/1994 mukaista laillistusta Suomessa.

Kielitaitovaatimuksena on suomen kielen hyvä suullinen ja tyydyttävä kirjallinen taito.

Ennen valintapäätöstä hakijan on esitettävä työterveyshuollon arvio edellytyksistään hoitaa työhön kuuluvia tehtäviä.

Luemme eduksi


Kokemuksen kuntouttavasta hoitotyöstä.
RAI osaamisen.