Sairaanhoitaja
Helsingin Kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 15.5.2019

Tehtävän kuvaus


Haemme sairaanhoitajaa ikääntyneille muistisairaille tarkoitettuun ryhmäkotiin, Koivukotiin.

Ryhmäkotimme on kodikas 13 asukkaan yksikkö, joissa jokaisella asukkaalla on oma pieni asunto, jonka he ovat sisustaneet omilla huonekaluillaan ja tavaroillaan. Pyrimme siihen, että asukkaamme saavat elää mahdollisimman oman näköistään elämää ryhmäkodeissamme. Arkisin Koivukodissa hoidetaan myös osavuorokausihoidossa olevia asiakkaita.

Etsimme muistisairaiden hoitotyöhön motivoitunutta sairaanhoitajaa, joka haluaa kehittää ikääntyneiden hoitoon liittyviä käytäntöjä kanssamme. Odotamme kykyä työskennellä asiakaskeskeisessä ja moniammatillisessa työyhteisössä sekä luovuutta, joustavuutta ja yhteistyökykyä. Arvostamme lisäksi muistisairaiden hoitotyöhön sekä toimintakyvyn ylläpitämiseen ja kuntouttamiseen liittyvää ammattitaitoa.

Hoitotyön suunnittelussa ja kirjaamisessa on apuna Terveys -Effica. Hoitosuunnitelmat perustuvat RAI-HC:n arviointeihin. Työ on jaksotyötä, johon kuuluu aamu-, ilta- sekä viikonloppuvuoroja.

Tarjoamme sinulle kaupungin hyvät henkilöstöedut, esimerkiksi työsuhdematkalippuedun ja ammattiasi tukevaa koulutusta. Tarvittaessa autamme työsuhdeasunnon saamisessa.

Jätä hakemuksesi osoitteessa helsinkirekry.fi.

Kelpoisuusehto


Sairaanhoitajan ammattikorkeakoulututkinto tai aiempi opistotason tutkinto tai erikoissairaanhoitajan tutkinto tai terveydenhoitajan tai kätilön tutkinto, johon sisältyy laillistus sairaanhoitajaksi.
Tehtävässä edellytetään terveydenhuollon ammattihenkilöstä annetun lain 559/1994 mukaista laillistusta Suomessa.

Kielitaitovaatimuksena on suomen kielen hyvä suullinen ja tyydyttävä kirjallinen taito.

Ennen valintapäätöstä hakijan on esitettävä työterveyshuollon arvio edellytyksistään hoitaa työhön kuuluvia tehtäviä.

Luemme eduksi


2 516,87 euroa/kk
Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1269377
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 5.6.2019
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Helsinki