Sairaanhoitaja
Helsingin Kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 8.5.2019

Tehtävän kuvaus


Haemme sairaanhoitajaa sijaisuuteen Koskelan monipuolisen palvelukeskuksen palveluasumisyksikköön. Palveluasumisyksikköön kuuluu kaksi 15-paikkaista ryhmäkotia.

Palveluasumisyksikön asiakkaat ovat työikäisiä ihmisiä, jotka toiminnanohjauksen tai fyysisen toimintakyvyn heikkenemisen vuoksi tarvitsevat ympärivuorokautista hoivaa ja huolenpitoa. Asukkaillamme on eri syistä johtuvaa muistamattomuutta, psyykkistä epävakautta ja somaattisia sairauksia.

Perustehtävänämme on tuottaa hoitoa ja hoivaa siten, että asukkaamme voivat elää ja asua turvallisesti, kokea elämänsä merkitykselliseksi ja arvokkaaksi ja että he voivat ylläpitää sosiaalista vuorovaikutusta sekä osallistua mielekkääseen, hyvinvointia, toimintakykyä ja mielenterveyttä edistävään ja ylläpitävään toimintaan.

Toiminnassamme pyrimme tekemään asioita yhdessä. Päivä rakentuu asukkaiden kanssa arjessa olemisesta; päivittäisestä ohjaamisesta ja avustamisesta, niissä toiminnoissa joista asukkaamme ei itsenäisesti selviydy.

Odotamme sinulta sosiaalista elastisuutta; kykyä työskennellä muuttuvissa tilanteissa, erilaisten ihmisten kanssa. Sairaanhoitajan perustyö rakentuu asukkaiden arjessa olemisesta; päivittäisestä ohjaamisesta ja avustamisesta, niissä toiminnoissa joista asukkaamme ei itsenäisesti selviydy. Toiminnassamme pyrimme tekemään asioita yhdessä.

Sairaanhoitajana toimit myös kokonaisvaltaisen hoitotyön asiantuntijana. Tuet vastuuhoitajia hoidon suunnittelussa, toteutuksessa ja arvioinnissa. Sairaanhoitajana vastaat yksikön kliinisestä hoitotyöstä ja lääkehoidosta.

Henkilökuntamme on innostunutta ja osaavaa. Arvostamme hyvää työilmapiiriä ja perehdytämme uuden työntekijän.

Käytössämme on sähköinen Effica potilastietojärjestelmät sekä RAI-järjestelmä. Toteutamme terveet työajat -periaatetta.

Helsingin kaupunki on luotettava ja turvallinen työnantaja. Tarjoamme monipuoliset henkilöstöedut, erinomaiset mahdollisuudet kehittyä työssä ja kouluttautua, työterveyshuollon palvelut sekä työsuhdeasunnon tarvittaessa.

Tehtävässä voi aloittaa 3.6.2019 tai sopimuksen mukaan. Jätä hakemus helsinkirekry.fi kautta.

Tervetuloa hyvän hoidon joukkoomme!

Kelpoisuusehto


Sairaanhoitajan ammattikorkeakoulututkinto tai aiempi opistotason tutkinto tai erikoissairaanhoitajan tutkinto tai terveydenhoitajan tai kätilön tutkinto, johon sisältyy laillistus sairaanhoitajaksi.
Tehtävässä edellytetään terveydenhuollon ammattihenkilöstä annetun lain 559/1994 mukaista laillistusta Suomessa.

Kielitaitovaatimuksena on suomen kielen hyvä suullinen ja tyydyttävä kirjallinen taito.

Ennen valintapäätöstä hakijan on esitettävä työterveyshuollon arvio edellytyksistään hoitaa työhön kuuluvia tehtäviä.

Luemme eduksi


Katsomme eduksi kokemuksen työstä päihde- ja mielenterveysasukkaiden kanssa sekä kokemuksen neurologisesta hoitotyöstä tai käyttäytymisen kautta oireilevien hoivasta.
Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1267365
  • Työsuhde: Määräaikainen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 23.5.2019
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Helsinki