(Poistunut julkaisusta)

Sairaanhoitaja
Docrates Syöpäsairaala

Alkuperäinen julkaisupäivä 6.5.2019

Docrates Syöpäsairaala etsii

 kahta sairaanhoitajaa vahvistamaan potilaan hoitopolkua

Haemme sairaalaamme koordinoivaa hoitajaa ja toimenpide- sekä lääkehoito-osaamista omaavaa sairaanhoitajaa.

Venäjänkielisten potilaidemme koordinoivana hoitajana toimit vastaanottojen yhteydessä hoitojen järjestelijänä ja annat niihin ohjausta. Olet myös mukana potilaan polulla sairaalakäynnin aikana tulkkaamassa venäjäksi ja koordinoimassa potilaan hoitoa yksilöllisen hoitosuunnitelman mukaan.

Toimenpide- /lääkehoidon sairaanhoitajana  toimit sairaalamme toimenpide- ja lääkehoidon yksikössä monipuolisissa tehtävissä. Sinulla on hyvät taidot aseptisesta toiminnasta toimenpidepuolella ja toimit lääkehoidossa vastaten lääkehoidon onnistumisesta.

Edellytämme molemmissa tehtävissä sairaanhoitajan tutkintoa. Arvostamme aikaisempaa kokemusta syöpätautien hoidosta tai vaihtoehtoisesti halua oppia uutta.

Koordinoivan hoitajan työssä edellytämme hyvää venäjän kielen taitoa. Sinulla on myös hyvä suullinen sekä kirjallinen suomen kielen taito. Englannin ja ruotsin kielen osaaminen katsotaan eduksi.

Toimenpide- /lääkehoidon sairaanhoitajan työssä tarvitset hyvää suomen, ruotsin ja englannin kielen osaamista. 

Olet kehittämis- ja asiakaspalveluhenkinen sekä tarkka ja organisointikykyinen hoitoalan ammattilainen. Sinulla on aktiivinen, potilaslähtöinen ja joustava asenne työhön. Olet valoisa ja ystävällinen tiimipelaaja, mikä välittyy kaikille potilaillemme ja henkilöstöllemme. Kannat tiukasti vastuuta työstäsi ja sitoudut yhteiseen tavoitteeseemme tarjota terveydenhoitoalan parasta palvelua.

Tarjoamme sinulle haastavan ja monipuolisen työn sairaanhoitajana, kehittymisen ja kehittämisen mahdollisuudet, ammattitaitoisen ja mukavan asiantuntijatyöyhteisön, viihtyisän työympäristön ainutlaatuisessa sairaalassamme Helsingin Ruoholahdessa sekä hyvät työsuhde-edut. Panostamme paljon henkilöstömme työhyvinvointiin.

Kiinnostuitko? Mikäli olet kiinnostunut toiminnastamme, ja haluat olla osa suomalaisen kansainvälisesti arvostetun syövänhoidon huippuyksikön toimintoja, jätä hakemuksesi ja CV:si 19.5.2019 mennessä. Merkitse hakemukseen, kumpaa tehtävää haet. 

Työ on vakituinen, ja alkaa mahdollisimman pian. Työ on säännöllinen päivätyö 8 -18 välillä.
Lisätietoja tehtävästä antaa palvelujohtaja Jaana Hyväri puh. 050 500 1820 maanantaina 13.5 klo 11-12 ja perjantaina 17.5 klo 13 -14.