(Poistunut julkaisusta)

Sairaanhoitaja
Helsingin Kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 17.4.2019

Tehtävän kuvaus


Haetko erilaista sairaanhoitajan toimenkuvaa kesäksi?

Meillä yökotihoidossa aukeaa kotihoidon ohjaajan 1. sijaistajan sijaisuus. Työ alkaa 29.4. tai sopimuksen mukaan ja jatkuu syyskuun alkuun.

Tiimin sairaanhoitajana ja esimiehen 1. sijaisena työnkuvasi on laaja sisältäen asiakastyöskentelyn sekä henkilöstöhallinnon.
Asiakastyössä korostuu asiakkaan yöajan avun tarpeen määrittely sekä yhteistyö muiden toimijoiden kanssa, olet myös tiimin tukena sairaanhoidollisissa asioissa sekä asiakasasioiden hoitamisessa. Työaika on pääsääntöisesti arkisin klo 8-16, sisältäen kuitenkin yövuoroja sovitusti.

Päivävuoroja tehdessäsi työpisteesi sijaitsee Laakson sairaalan alueella, yövuoroissa ollessasi työskentely tapahtuu muiden yöhoitajien tavoin Koskelasta käsin. Yökotihoidon asiakkaat tulevat kaikkialta Helsingistä, usein perushoidollisin avun tarpein. Sairaanhoitajana ja tiimin jäsenenä tehtävänäsi on arvioida jatkuvasti asiakkaiden hoidon tarvetta ja määrää.

Toivomme sinulta joustavaa ja itseohjautuvaa asennetta sekä kotihoidon ja Pegasos-järjestelmän tuntemusta. Organisointitaito sekä keskeneräisyyden sietäminen ja hyvät vuorovaikutustaidot ovat plussaa.
Tarjoamme sinulle hyvän perehdytyksen työhösi, erilaisen näkökulman sairaanhoitajan työhön sekä koko työyhteisön tuen.

Haastattelut pidetään viikolla 17. Haastatteluun kutsutaan erikseen osa hakijoista.

Jätä hakemus helsinkirekry.fi kautta.

Kelpoisuusehto


Sairaanhoitajan ammattikorkeakoulututkinto tai aiempi opistotason tutkinto tai erikoissairaanhoitajan tutkinto tai terveydenhoitajan tai kätilön tutkinto, johon sisältyy laillistus sairaanhoitajaksi.

Tehtävässä edellytetään terveydenhuollon ammattihenkilöstä annetun lain 559/1994 mukaista laillistusta Suomessa.

Kielitaitovaatimuksena on suomen kielen hyvä suullinen ja tyydyttävä kirjallinen taito.Luemme eduksi


Kokemuksen lähiesimiehen sijaistuksesta.
Kotihoidon tuntemus.
Voimassa olevat lääkeluvat.