(Poistunut julkaisusta)

Sairaanhoitaja
Helsingin Kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 16.4.2019

Tehtävän kuvaus


Haemme Riistavuoren monipuoliseen palvelukeskukseen vanhustyöstä innostunutta sairaanhoitajaa sijaisuuteen palvelutaloon. Työ alkaa 6.5.2019 ja kestää elokuun 2019 loppuun. Työ on jaksotyötä ja sisältää aamu-, ilta- sekä viikonloppuvuoroja.

Palvelutalossa on 31 asuntoa ympärivuorokautista tukea tarvitseville ikääntyneille asukkaille. Tiimissä työskentelee neljä sairaanhoitajaa, 14 lähihoitajaa sekä sosiaaliohjaaja ja fysioterapeutti. Sairaanhoitajana toimit vastuuhoitajana ja vuorovastaavana hoitotyön moniammatillisessa tiimissä. Työnkuvaan kuuluu asukkaiden perushoidosta huolehtiminen, lääkehoito ja sairaanhoidolliset tehtävät.

Toivomme sinulta kokemusta vanhustyöstä ja moniammatillisesta tiimityöstä. Olet halukas ja innostunut kehittämään ikääntyneiden kuntoutumiseen liittyviä käytäntöjä kanssamme.

Tarjoamme mielenkiintoisen ja monipuolisen työn huumorintajuisessa joukossamme sekä suuren työnantajan henkilöstöedut. Avustamme tarvittaessa palvelussuhdeasunnon hankinnassa. Lisätietoa Helsingin kaupungista työnantajana löydät osoitteesta www.helsinkirekry.fi.

Jätä hakemus helsinkirekry.fi kautta.

Kelpoisuusehto


Sairaanhoitajan ammattikorkeakoulututkinto tai aiempi opistotason tutkinto tai erikoissairaanhoitajan tutkinto tai terveydenhoitajan tai kätilön tutkinto, johon sisältyy laillistus sairaanhoitajaksi.

Tehtävässä edellytetään terveydenhuollon ammattihenkilöstä annetun lain 559/1994 mukaista laillistusta Suomessa.

Kielitaitovaatimuksena on suomen kielen hyvä suullinen ja tyydyttävä kirjallinen taito.


Luemme eduksi


Työkokemusta vanhustyössä.