(Poistunut julkaisusta)

Sairaanhoitaja
Espoon kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 16.4.2019

Sairaanhoitaja

Työavain 2-287-19
Vakinainen työsuhde
Hakuaika päättyy 07.05.2019 kello 15:45
Tapiolan terveysasema , Ahertajantie 2 02100 Espoo
Sosiaali- ja terveystoimi, Terveyspalvelut/Avosairaanhoito, terveysasematoiminta
Terveyden- ja sairaanhoito

Tehtävän kuvaus: Haemme sairaanhoitajaa tai terveydenhoitajaa Tapiolan terveysaseman avovastaanottoon. Terveysasemalla työskentelee reilut 20 hoitajaa ja saman verran lääkäreitä. Asemalla toimii vilkas päiväpäivystys ja Espoon tartuntatautiyksikkö. Tehtävä painottuu sairaanhoitajan itsenäiseen vastaanottotyöhön terveysaseman päiväpäivystyksessä. Lisäksi tehtäviin kuuluu päivystyksessä tapahtuva hoidon tarpeen arviointi ja tarkkailupotilaiden hoito sekä sairaanhoitajan itsenäinen ei-kiireellinen vastaanotto ajanvarauksella. Työ sisältää myös puhelin- ja videovastaanotolla tapahtuvaa hoidon tarpeen arviointia ja ohjausta. Tarjoamme tehtävään hyvän perehdytyksen ja moniammatillisen työtiimin tuen. Työn aloitus toukokuussa 2019 tai sopimuksen mukaan.


Kelpoisuusvaatimus: Laillistettu sairaanhoitaja tai terveydenhoitaja.

Tehtävässä edellytetään kykyä sekä itsenäiseen työskentelyyn että moniammatilliseen tiimityöskentelyyn. Hyviä yhteistyötaitoja, joustavuutta sekä erinomaista paineensietokykyä. Lisäksi edellytämme kykyä ja halua osallistua hoitotyön kehittämiseen terveysaseman avovastaanotossa.

Arvostamme reipasta ja positiivista asennetta jatkuvasti muuttuvassa työympäristössä. Kykyä ja halua omaksua ja kehittää uusia toimintatapoja ja käytäntöjä. Arvostamme myös hyvää kielitaitoa ja hyviä tietoteknisiä taitoja.


Palvelussuhteeseen liittyviä tietoja
Tehtäväkohtainen palkka: 2632,38 €/kk
Sopimusala: KVTES Kunnallinen yleinen virka- ja työehtosopimus
Työaika: Jaksotyön luonteinen päivätyö ma-pe 7-18


Terveyspalveluihin kuuluvat vastaanottotoiminta, suun terveydenhuolto, päihde- ja mielenterveyspalvelut, opiskelijaterveydenhuolto ja ympäristöterveys. Teemme työtä, jolla on tärkeä kansanterveydellinen merkitys. Uudistamme toimintaamme vastaamaan tuleviin haasteisiin. Pidämme tärkeänä palvelujen asiakaslähtöisyyttä, saatavuutta ja kuntalaisten terveyden edistämistä sekä henkilöstön tyytyväisyyttä ja hyvinvointia. Espoon kaupunki on savuton työpaikka. Työyhteisöissämme noudatetaan seuraavia pelisääntöjä: espoo.fi/pelisäännöt

Lisätietoja tehtävästä
Osastonhoitaja Pirjo-Liisa Suominen
0468772051

Vastuuhoitaja Katja Koskelainen
0505721127