(Poistunut julkaisusta)

Sairaanhoitaja
Helsingin Kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 12.4.2019

Tehtävän kuvaus


Haemme sairaanhoitajaa vakinaiseen työsuhteeseen Naulakallion lastenkotiin.
Naulakallion lastenkoti on 32 paikkainen vaativaa laitoshoitoa tarvitseville 13-17 vuotiaille lapsille tarkoitettu sijaishuoltopaikka. Lastenkoti toimii kahdessa eri toimipisteessä.

Haemme nyt sairaanhoitajaa ensisijaisesti Naulakallion osasto Introon. Osasto on osa päihde- ja mielenterveysyksikköä, joka tarjoaa lyhytaikaista pysäytystä, arviointia ja kuntoutusta vakavasti päihteillä oireileville 16 - 17 vuotiaille huostaanotetuille tai kiireellisesti sijoitetuille lapsille. Sairaanhoitaja työskentelee moniammatillisessa tiimissä.

Sairaanhoitajan tehtävän lisäksi työtehtäviin kuuluvat lasten hoito- ja kasvatustehtävät sekä kodinhoidolliset työt. Työ on jaksotyötä, joka muodostuu pääsääntöisesti aamu-, ilta- ja viikonloppuvuoroista.

Jätä hakemuksesi osoitteessa helsinkirekry.fi.

Kelpoisuusehto


Sairaanhoitajan ammattikorkeakoulututkinto tai aiempi opistotason tutkinto tai erikoissairaanhoitajan tutkinto tai terveydenhoitajan tai kätilön tutkinto, johon sisältyy laillistus sairaanhoitajaksi.

Tehtävässä edellytetään terveydenhuollon ammattihenkilöstä annetun lain 559/1994 mukaista laillistusta Suomessa.

Kielitaitovaatimuksena on suomen kielen hyvä suullinen ja tyydyttävä kirjallinen taito.

Ennen valintapäätöstä hakijan on esitettävä työterveyshuollon arvio edellytyksistään hoitaa työhön kuuluvia tehtäviä sekä huumausainetestiä koskeva lausunto.

Luemme eduksi


hyviä tiimityöskentelytaitoja sekä kehittämismyönteistä työotetta.