(Poistunut julkaisusta)

Sairaanhoitaja
Helsingin Kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 10.4.2019

Tehtävän kuvaus


Sairaanhoitajan tehtäviin Koskelan monipuolisessa palvelukeskuksessa kuuluvat asukkaiden hoito ja hoiva kuntotumista edistävällä työotteella sekä ihmisen loppuvaiheen arvokas hoito Koskelan osastoilla ja palveluasumisyksikön ryhmäkodeissa.

Varahenkilöstö palvelee kaikkiaan kolmeatoista osastoa sekä asumispalveluyksikön kahta ryhmäkotia äkillisissä puutoksissa. Työ on tällä hetkellä kaksivuorotyötä ja työvuorot sijoittuvat viikon jokaiselle päivälle. Varahenkilöstössä työpiste vaihtuu tai voi vaihtua päivittäin -jos olet tehnyt keikkatyötä, tämä on tuttua ja tiedät sopeutuvasi monenlaisiin työyhteisöihin.

Koskelassa toimimme asukkaidemme ja asiakkaidemme kanssa yhdessä, kunnioittaen heidän valintojaan. Kinestetiikan oppien avulla tuemme heitä jäljellä olevien voimavarojensa käyttämisessä ja kuntoutumisessa. Merkityksellinen arki on tärkeää jokaiselle, järjestämme niin talon yhteisiä tapahtumia kuin osastoilla omaa toimintaa arkeen ja juhlaan. Haluamme toteuttaa ajatusta, että Koskelassa voi elää täyttä elämää.

Koskelan monipuolisessa palvelukeskuksessa on ympärivuorokautisen hoivan osastoja, psykogeriatrisia osastoja, arviointi- ja kuntoutusosastoja, ruotsinkielisiä osastoja, alle 65-vuotiaiden somaattisesti sairaiden osasto sekä kohorttiosasto. Asumispalveluyksikössä on kaksi alle 65-vuotiaiden ryhmäkotia. Lisäksi meillä toimii palvelukeskus, joka tarjoaa palveluita ja toimintaa helsinkiläisille eläkeläisille ja työttömille.

Kiinnostuitko -lähetä rohkeasti hakemus ja tule meille töihin! Emme lupaa helppoa ja kevyttä työtä vaan mielenkiintoista, ihmisläheistä, monipuolista, haastavaakin työntekoa Koskelan monipuolisen palvelukeskuksen maailmassa.

Työsuhde alkaa 29.4.2019 tai sopimuksen mukaan.

Jätä hakemus helsinkirekry.fi kautta.

Kelpoisuusehto


Sairaanhoitajan ammattikorkeakoulututkinto tai aiempi opistotason tutkinto tai erikoissairaanhoitajan tutkinto tai terveydenhoitajan tai kätilön tutkinto, johon sisältyy laillistus sairaanhoitajaksi.
Tehtävässä edellytetään terveydenhuollon ammattihenkilöstä annetun lain 559/1994 mukaista laillistusta Suomessa.

Kielitaitovaatimuksena on suomen kielen hyvä suullinen ja tyydyttävä kirjallinen taito.Luemme eduksi


2572.66 e / kk