(Poistunut julkaisusta)

Sairaanhoitaja
Helsingin Kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 10.4.2019

Tehtävän kuvaus


Haemme sairaanhoitajaa Helsingin psykiatria- ja päihdepalveluihin määräaikaiseen työsuhteeseen. Toimen sijoituspaikka työsuhteen alkaessa on Tervalammen kartanon kuntoutuskeskus Vihdissä. Toiminta on siirtymässä Helsinkiin loppuvuonna 2019.

Tehtävä täytetään 2.5.2019 tai sopimuksen mukaan.

Tervalammen kartanon kuntoutuskeskus on 50-paikkainen päihdehuollon ympärivuorokautista kuntoutusta täysi-ikäisille helsinkiläisille tarjoava yksikkö.

Sairaanhoitajat työskentelevät moniammatillisissa työryhmissä neljässä eri kuntoutusyhteisössä. Työ on päivätyötä arkisin ja noin kerran kuudessa viikossa viikonlopun aamuvuoroissa.

Sairaanhoitaja työskentelee oman alansa asiantuntijana seuraten kuntoutujien terveydentilaa ja arvioiden kuntoutuksen etenemistä yhdessä moniammatillisen työryhmän kanssa. Sairaanhoitaja vastaa lääkehoidon toteuttamisesta ja seurannasta. Työnkuvaan kuuluu myös psykoedukatiivisten ja erilaisten keskusteluryhmien ohjaaminen.

Tarjoamme monipuoliset ammatilliset koulutus- ja kehittymismahdollisuudet sekä mahdollisuuden kehittää toimintaa muutosvaiheessa. Helsingin kaupungilla on monipuoliset henkilöstöedut.

Tehtävän hoitaminen edellyttää oman auton käyttömahdollisuutta, koska Tervalammelle ei ole joukkoliikenneyhteyttä.

Jätä hakemuksesi osoitteessa helsinkirekry.fi.

Kelpoisuusehto


Sairaanhoitajan ammattikorkeakoulututkinto tai aiempi opistotason tutkinto tai erikoissairaanhoitajan tutkinto tai terveydenhoitajan tai kätilön tutkinto, johon sisältyy laillistus sairaanhoitajaksi.

Tehtävässä edellytetään terveydenhuollon ammattihenkilöstä annetun lain 559/1994 mukaista laillistusta Suomessa.

Kielitaitovaatimuksena on suomen kielen hyvä suullinen ja tyydyttävä kirjallinen taito.

Ennen valintapäätöstä hakijan on esitettävä työterveyshuollon arvio edellytyksistään hoitaa työhön kuuluvia tehtäviä.

Luemme eduksi


aiempaa kokemusta psykiatria- ja päihdehoitotyöstä.