(Poistunut julkaisusta)

Sairaanhoitaja
Helsingin Kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 5.4.2019

Tehtävän kuvaus


Haemme sairaanhoitajaa vakituiseen toimeen Riistavuoren monipuolisen palvelukeskuksen Seljakotiin. Kevään ajan olemme vielä Oulunkylässä Kustaankartanon D-talossa väistötiloissa, mutta toukokuussa palaamme Etelä- Haagaan Riistavuoreen uusiin ryhmäkotitiloihin. Työsuhde alkaa 29.4.2019 tai sopimuksen mukaan.

Ryhmäkoti Seljassa asuu 14 asukasta, joilla on eriasteisia toimintakyvyn ongelmia, muistisairauksia tai neurologisia haasteita. Otamme huomioon asukkaidemme yksilölliset voimavarat ja tarpeet. Haluamme mahdollistaa heille omannäköistä, toimivaa arkea ja juhlaa.

Sinulle on tärkeää ihmisarvon kunnioittaminen, itsemääräämisoikeuden ja osallisuuden vahvistaminen. Nämä arvot ohjaavat työtäsi asukkaan toimijuuden vahvistamisessa omassa arjessa. Ne näkyvät myös hoidon suunnittelussa, jota toteutat yhdessä asukkaan, omaisten ja moniammatillisen tiimin kanssa. Pystyt toimimaan vastuuhoitajana ja vuorovastaavana sekä hallitset asukkaiden sairaanhoidon ja lääkehoidon toteuttamisen.

Erinomaiset vuorovaikutustaidot ja pitkä pinna auttavat menestymään tässä tehtävässä. Arvostamme kiinnostusta, kokemusta ja halua kehittää ikäihmisen hoitoa. Eduksi katsomme positiivisen asenteen ja kyvyn kuunnella sekä kokemusta muistisairauksista. Toivomme sinulta reipasta otetta työssäsi.

Tarjoamme sinulle suuren työnantajan henkilöstöedut, mm. työsuhdematkalippuedun, alan täydentävää koulutusta ammattitaitosi ylläpitämiseksi, työterveyshuollon palvelut sekä runsaasti erilaisia työnantajan tukemia harrastusmahdollisuuksia. Avustamme tarvittaessa palvelussuhdeasunnon hankinnassa. Lisätietoa Helsingin kaupungista työnantajana löydät osoitteesta www.helsinkirekry.fi

Jätähän hakemuksesi osoitteessa www.helsinkirekry.fi.

Kelpoisuusehto


Sairaanhoitajan ammattikorkeakoulututkinto tai aiempi opistotason tutkinto tai erikoissairaanhoitajan tutkinto tai terveydenhoitajan tai kätilön tutkinto, johon sisältyy laillistus sairaanhoitajaksi.
Tehtävässä edellytetään terveydenhuollon ammattihenkilöstä annetun lain 559/1994 mukaista laillistusta Suomessa.

Kielitaitovaatimuksena on suomen kielen hyvä suullinen ja tyydyttävä kirjallinen taito.

Ennen valintapäätöstä hakijan on esitettävä työterveyshuollon arvio edellytyksistään hoitaa työhön kuuluvia tehtäviä.

Luemme eduksi


2491,95e/kk