(Poistunut julkaisusta)

Sairaanhoitaja
Helsingin Kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 5.4.2019

Tehtävän kuvaus


Sairaanhoitajan tehtävät psykogeriatrisessa yksikössä H2. Yksikössämme on 21 asiakasta, joista 4 ovat lyhytaikaispaikoilla.

Toimintaperiaatteitamme ovat yhteisöllisyys ja asiakkaan oman näköinen arki kodinomaisessa ympäristössä.

Hoitamisen sisältönä toimivat kuntouttava työote ja kulttuurihoito. Voit käyttää luovuuttasi työssäsi, sillä musiikki, kirjallisuus, kuvataiteet, tanssi ym. aktiviteetit kuuluvat yksikön arkeen.
Työ on 2-vuorotyötä.

Kunta-10-tutkimuksen tuloksissa 2018 työyhteisömme kuului ylimpään 10%:n työyhteisötaidoissa ja johtamisessa. 100% työntekijöistä suositteli työnantajaa ystävilleen.

Tarjolla toisiaan tukeva, keskusteleva työyhteisö, jossa ilo ja viihtyminen kuuluvat työnkuvaan asiakkaan hyvää unohtamatta.

Kustaankartano on palkittu yhtenä Suomen vetovoimaisimmista työpaikoista. Saat Helsingin kaupungin hyvät työsuhde- ja henkilöstöetuudet. Avustamme tarvittaessa työsuhdeasunnon saamisessa.

Kelpoisuusehto


Sairaanhoitajan ammattikorkeakoulututkinto tai aiempi opistotason tutkinto tai erikoissairaanhoitajan tutkinto tai terveydenhoitajan tai kätilön tutkinto, johon sisältyy laillistus sairaanhoitajaksi.
Tehtävässä edellytetään terveydenhuollon ammattihenkilöstä annetun lain 559/1994 mukaista laillistusta Suomessa.

Kielitaitovaatimuksena on suomen kielen hyvä suullinen ja tyydyttävä kirjallinen taito.

Ennen valintapäätöstä hakijan on esitettävä työterveyshuollon arvio edellytyksistään hoitaa työhön kuuluvia tehtäviä.

Luemme eduksi


Kokemuksen vanhustyöstä ja kokemusta/halun oppia psykogeriatrista hoitotyötä. RAI-osaaminen sekä Effica-tietojärjestelmän tunteminen (tarvittaessa saat koulutuksen niihin). Kokemusta lyhytaikaisista asiakkaista tai innostusta oppia LAH-hoitoa.