Sairaanhoitaja
Helsingin Kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 2.4.2019

Tehtävän kuvaus


Sairaanhoitaja, etsitkö innostavaa työtä kehittymismyönteisessä työyhteisössä? Tarjoamme sinulle mahdollisuutta tehdä laadukasta hoitotyötä osana moniammatillista tiimiämme.

Haemme arviointi- ja kuntoutusosastollemme sairaanhoitajaa vakituiseen tehtävään 21.5.2019 alkaen tai sopimuksen mukaan.

Kontulan monipuolisen palvelukeskuksen arviointi- ja kuntoutusosastolla on kaksi 21-paikkaista ryhmäkotia, jotka on suunnattu muistisairaille-, AVH-asiakkaille sekä päihde- ja mielenterveyskuntoutujille. Hoitotyön tavoitteena on kuntouttaa asiakkaat turvallisesti takaisin kotiin.

Sairaanhoitajan tehtävään kuuluu vastuu asiakkaan hoidon kokonaisuudesta. Sairaanhoitajana olet mukana asiakkaan perushoidossa, hoidon suunnittelussa, toteutuksessa ja arvioinnissa koko hoitoprosessin ajan. Vastuualueisiin sisältyvät myös lääkärinkierrot sekä osaston lääkehoidon kehittäminen ja valvonta. Arviointi- ja kuntoutustyö tapahtuu arjessa yhteistyössä asiakkaan, moniammatillisen tiimin ja asiakkaan verkostojen kanssa.

Työvuorosuunnittelun toteutamme yhteisöllisesti, joten voit itse vaikuttaa työvuoroihisi. Työ on jaksotyötä, sairaanhoitajat eivät kuitenkaan tällä hetkellä tee yötyötä.

Vuonna 2009 valmistuneet tilamme ovat siistit ja modernit. Työsuhde-etuna saat käyttää talon kuntosalia ja uima-allasta. Helsingin kaupunki työnantajana tarjoaa lukuisia alennuksia kulttuurin, liikunnan ja harrastusten parissa sekä työmatkalippuedun. Tarjoamme mahdollisuuksia kehittyä ammatillisesti osallistumalla erilaisiin koulutuksiin.

Voit tutustua toimintaamme henkilökunnan esittelyvideon kautta lisätiedoista- kohdasta

Tule mukaan innostuneeseen tiimiimme!

Jätä hakemus helsinkirekry.fi kautta.


Kelpoisuusehto


Sairaanhoitajan ammattikorkeakoulututkinto tai aiempi opistotason tutkinto tai erikoissairaanhoitajan tutkinto tai terveydenhoitajan tai kätilön tutkinto, johon sisältyy laillistus sairaanhoitajaksi.
Tehtävässä edellytetään terveydenhuollon ammattihenkilöstä annetun lain 559/1994 mukaista laillistusta Suomessa.

Kielitaitovaatimuksena on suomen kielen hyvä suullinen ja tyydyttävä kirjallinen taito.

Ennen valintapäätöstä hakijan on esitettävä työterveyshuollon arvio edellytyksistään hoitaa työhön kuuluvia tehtäviä.

Luemme eduksi


2516,87 e/ kk
Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1255324
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 23.4.2019
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Helsinki