(Poistunut julkaisusta)

Sairaanhoitaja
Helsingin Kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 15.3.2019

Tehtävän kuvaus


Haemme sairaanhoitajaa Koskelan monipuolisen palvelukeskuksen 16 paikkaisen ympärivuorokautisen hoivan yksikköön.

Hoivayksikön asukkaat ovat ikääntyneitä, jotka tarvitsevat toiminnanohjauksen tai fyysisen toimintakyvyn heikkenemisen vuoksi ympärivuorokautista hoivaa ja huolenpitoa. Asukkaamme ovat muisti- ja/ tai somaattisestisairaita.

Perustehtävänämme on tuottaa hoitoa ja hoivaa siten, että asukkaamme voivat elää ja asua turvallisesti, kokea elämänsä merkitykselliseksi ja arvokkaaksi ja että he voivat ylläpitää sosiaalista vuorovaikutusta sekä osallistua mielekkääseen, hyvinvointia, toimintakykyä edistävään ja ylläpitävään toimintaan.

Sairaanhoitajana toimit hoitotyön asiantuntijana ja vastuuhoitajana monialaisessa työyhteisössä. Asukkaan hoidon tarpeen määrittely sekä lääkärin kanssa asioiminen sekä lääkehoidosta vastaaminen kuuluvat päivittäiseen työhösi. Tuet vastuuhoitajia hoidon suunnittelussa, toteutuksessa ja arvioinnissa. Työ on kolmivuorotyötä, painottuen kuitenkin aamu- ja iltavuoroihin.

Toivomme sinulta reipasta otetta työssäsi. Olet motivoitunut vanhustyöhön sekä ennakkoluuloton ja rohkea kokeilemaan uutta. Sinulle on tärkeää ihmisarvon kunnioittaminen sekä itsemääräämisoikeuden, osallisuuden ja toimijuuden vahvistaminen. Nämä arvot ohjaavat työtäsi ja näkyvät hoidon suunnittelussa, jota toteutat yhdessä asukkaan, omaisten ja moniammatillisen tiimin kanssa.

Huomioimme myös loppuvaiheen opiskelijat. Aloitamme haastattelut jo hakuaikana ja tehtävä täytetään mahdollisimman pian.

Jätä hakemus helsinkirekry.fi kautta.

Kelpoisuusehto


Sairaanhoitajan ammattikorkeakoulututkinto tai aiempi opistotason tutkinto tai erikoissairaanhoitajan tutkinto tai terveydenhoitajan tai kätilön tutkinto, johon sisältyy laillistus sairaanhoitajaksi.
Tehtävässä edellytetään terveydenhuollon ammattihenkilöstä annetun lain 559/1994 mukaista laillistusta Suomessa.

Kielitaitovaatimuksena on suomen kielen hyvä suullinen ja tyydyttävä kirjallinen taito.


Luemme eduksi


2491,95 e/ kk