(Poistunut julkaisusta)

Sairaanhoitaja
Helsingin Kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 7.3.2019

Tehtävän kuvaus


Haemme sairaanhoitajaa 13-paikkaiseen ryhmäkoti Koivukotiin sijaisuuteen 31.5.2019 saakka. Tehtävässä voi aloittaa sopimuksen mukaan.

Etsimme joukkoomme sairaanhoitajaa, joka haluaa kehittää ikääntyneiden hoitoon liittyviä käytäntöjä kanssamme. Odotamme kykyä työskennellä asiakaskeskeisessä ja moniammatillisessa työyhteisössä sekä luovuutta, joustavuutta ja yhteistyökykyä. Arvostamme lisäksi muistisairaiden hoitotyöhön sekä toimintakyvyn ylläpitämiseen ja kuntouttamiseen liittyvää ammattitaitoa.

Hoitotyön suunnittelussa ja kirjaamisessa on apuna Terveys -Effica. Hoitosuunnitelmat perustuvat RAI-HC:n arviointeihin. Työ on jaksotyötä, johon kuuluu aamu-, ilta- sekä viikonloppuvuoroja.

Tarjoamme haastavan, työntäyteisen ja mielenkiintoisen työn joukossamme sekä Helsingin kaupungin monipuoliset työsuhde-edut mm. työsuhdematkalippuedun, mahdollisuuden työsuhdeasuntoon sekä alennuksia liikunta-, kulttuuri- ym. harrastusten parissa.

Tervetuloa osaksi kehittyvää työyhteisöämme!

Jätäthän hakemuksesi sähköiseen rekrytointijärjestelmäämme osoitteessa www.helsinkirekry.fi.

Kelpoisuusehto


Sairaanhoitajan ammattikorkeakoulututkinto tai aiempi opistotason tutkinto tai erikoissairaanhoitajan tutkinto tai terveydenhoitajan tai kätilön tutkinto, johon sisältyy laillistus sairaanhoitajaksi.
Tehtävässä edellytetään terveydenhuollon ammattihenkilöstä annetun lain 559/1994 mukaista laillistusta Suomessa.

Kielitaitovaatimuksena on suomen kielen hyvä suullinen ja tyydyttävä kirjallinen taito.Luemme eduksi


2491,95 euroa/kk