(Poistunut julkaisusta)

Sairaanhoitaja
Helsingin Kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 5.3.2019

Tehtävän kuvaus


Kiinnostaako sairaanhoitajan työ arviointi- ja kuntoutusosastolla moniammatillisessa tiimissä?

Haemme sairaanhoitajaa sijaisuuteen 26-paikkaiselle arviointi- ja kuntoutusosastolle Kivelän monipuolisessa palvelukeskuksessa ajalle 25.3.2019- 31.1.2020.

Kivelässä toimii kaksi arviointi- ja kuntoutusosastoa, viisi ympärivuorokautisen hoivan osastoa sekä kaksi päivätoimintayksikköä. Osa yksiköistä on ruotsinkielisiä.

Kivelä on mukana lähialuemalli kokeilussa, jossa palvelukeskuksen yhteyteen kuuluu 5 kotihoidon aluetta. Työhön sisältyy perehdytys lähialuemalliin ja työssä on mahdollisuus työskennellä myös kotihoidossa.

Osastolla toteutuu asiakkaiden yksilöllinen, kuntoutumista ja toimintakykyä arvioiva ja tukeva hoito. Asiakkaat saapuvat pääasiassa kaupunginsairaaloista ja kotihoidosta. Toiminnan tavoitteena on asiakkaiden toimintakyvyn ylläpito ja vahvistaminen siten, että asiakkaat voivat palata arviointi- ja kuntoutusjakson jälkeen kotiin tai siirtyä kevyempiin hoitopaikkoihin toimintakykynsä mukaisesti.

Sairaanhoitaja toimii vastuuhoitajana ja hoitotyön asiantuntijana sekä koordinoi geriatrista kuntoutusosaamista tukemalla ja ohjaamalla vastuuhoitajia tehtävissään.

Työtehtäviin kuuluu paljon yhteistyötä kotihoidon, ympärivuorokautisten jatkohoitopaikkojen ja HelppiSeniorin kanssa. Tehtävien hoitaminen edellyttää hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutus-taitoja. Lisäksi arvostamme kokemusta muisti- ja psykogeriatrisen asiakkaan hoitotyöstä.

Työtehtäviin sisältyy kliinisen hoitotyön ohessa opiskelijaohjausta.

Osastolla on käytettävissä sähköinen Pegasos-tietojärjestelmä ja kotihoidon RAI- järjestelmä.

Työ on pääsääntöisesti 2-vuorotyössä tehtävää jaksotyötä. Työssä voi aloittaa 25.3. tai sopimuksen mukaan.

Kivelä sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien päässä Helsingin ydinkeskustassa, Töölössä.
Helsingin kaupunki tarjoaa monipuoliset henkilöstöedut, hyvät työpaikkakouluttamis- ja kehittymismahdollisuudet, työterveyshuollon palvelut sekä työsuhdeasunnon tarvittaessa.

Jätä hakemus sähköisessä muodossa osoitteessa helsinkirekry.fi

Kelpoisuusehto


Sairaanhoitajan ammattikorkeakoulututkinto tai aiempi opistotason tutkinto tai erikoissairaanhoitajan tutkinto tai terveydenhoitajan tai kätilön tutkinto, johon sisältyy laillistus sairaanhoitajaksi.
Tehtävässä edellytetään terveydenhuollon ammattihenkilöstä annetun lain 559/1994 mukaista laillistusta Suomessa.

Kielitaitovaatimuksena on suomen kielen hyvä suullinen ja tyydyttävä kirjallinen taito.Luemme eduksi


2491,95 e/kk