(Poistunut julkaisusta)

Sairaanhoitaja
Helsingin Kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 4.3.2019

Tehtävän kuvaus


Hopeatien palvelutalo on 54-paikkainen ympärivuorokautista tehostettua palveluasumista tarjoava yksikkö.
Yksikössä työskentelee sairaanhoitajia, sosiaaliohjaajia, fysioterapeutteja sekä hoitajia. Vuonna 2007 valmistunut Hopeatien palvelutalo sijaitsee puistomaisessa ympäristössä, hyvien kulkuyhteyksien päässä, aivan Pohjois-Haagan juna-aseman tuntumassa.

Haemme sairaanhoitajaa vakituiseen työsuhteeseen Hopeatien palveluasumisen tiimiin 25.3.2019 alkaen tai sopimuksen mukaan.

Sairaanhoitaja osallistuu monialaisen hoitotyön toteuttamiseen ja kehittämiseen. Toivomme, että pystyt omalla esimerkilläsi innostamaan tiimiläisiäsi hoitotyön kehittämisessä. Sairaanhoitaja toimii tiiminvetäjänä ja vastaa tiiminsä lääkehoidosta, kirjaamisesta sekä kokonaisvaltaisen hoitotyön suunnittelusta, toteutuksesta ja arvioinnista. Sairaanhoitajan työ on aamuvuoropainotteista, sisältäen muutaman päivystävän sairaanhoitajan vuoron kolmen viikon jaksossa. Työvuorot suunnitellaan kollegoiden kesken yhteisöllisesti.

Sairaanhoitajan työnkuva on monipuolinen ja edellyttää hyvää organisointikykyä sekä kykyä joustaa muuttuvissa tilanteissa. Työhön sisältyy myös muita vastuualueita oman osaamisen ja mielenkiintosi mukaan. Olemme opiskelijamyönteinen työpaikka ja tehtävä sisältää myös opiskelijoiden ohjausta. Tulevat sairaanhoitajakollegat osallistuvat haastatteluihin ja valintapäätökseen.

Meidän sairaanhoitajat toivovat tulevalta kollegalta, että löydämme mukavan työkaverin hyvään porukkaamme, jossa yhdessä huolehdimme asukkaistamme niin että he saavat meiltä turvallisen loppuelämän kodin. Tärkeää on että kannat luontevasti vastuun yhteisistä asioista. Teemme töitä kollegiaalisesti ja kehitämme työtä jatkuvasti. Sinulla on vapaus ja vastuu huolehtia omasta tiimistäsi mutta tutustut myös koko talon asukkaisiin päivystäessäsi. Hyvä yhteishenki kollegoiden kesken on tässä työssä tärkeä jotta pääsemme päämääriimme.

Voit olla jo kokenut vanhustyön ammattilainen, tai vasta-alkaja. Tärkeämpää on, että haluat aidosti tehdä työtä ikääntyneiden parissa ja olet hyvä työkaveri. Perehdytämme sinut hyvin alussa. Meidän työyhteisössä voidaan hyvin ja huolehdimme toistemme jaksamisesta.

Jätä hakemuksesi helsinkirekry.fi kautta.

Kelpoisuusehto


Sairaanhoitajan ammattikorkeakoulututkinto tai aiempi opistotason tutkinto tai erikoissairaanhoitajan tutkinto tai terveydenhoitajan tai kätilön tutkinto, johon sisältyy laillistus sairaanhoitajaksi.
Tehtävässä edellytetään terveydenhuollon ammattihenkilöstä annetun lain 559/1994 mukaista laillistusta Suomessa.

Kielitaitovaatimuksena on suomen kielen hyvä suullinen ja tyydyttävä kirjallinen taito.

Ennen valintapäätöstä hakijan on esitettävä työterveyshuollon arvio edellytyksistään hoitaa työhön kuuluvia tehtäviä.

Luemme eduksi


Aikaisemman kokemuksen vastaavanlaisesta työstä. RAI, Effica ja/tai Pegasos-osaamisen.