Sairaanhoitaja
Helsingin Kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 23.2.2019

Tehtävän kuvaus


Haemme sairaanhoitajaa vakinaiseen tehtävään Itäkeskuksen palvelutaloon, 32-paikkaiseen osasto Voikukkaan. Työ on jaksotyötä, johon kuuluu aamu-, ilta- sekä viikonloppuvuoroja.

Etsimme joukkoomme motivoitunutta sairaanhoitajaa, joka tuntee ikääntyneiden hoitotyön omakseen. Valitulta odotamme kykyä työskennellä asiakaskeskeisessä ja moniammatillisessa työyhteisössä asiakkaan parhaaksi. Toivomme sairaanhoitajalta luovuutta ja yhteistyökykyisyyttä. Arvostamme toimintakyvyn ylläpitämiseen ja kuntouttavaan työotteeseen liittyviä taitoja.

Työyksikössä pääset itse vaikuttamaan työvuoroihisi, sillä käytössämme on yhteisöllinen työvuorosuunnittelu. Lisäksi jokainen henkilökunnan jäsen kuuluu haluamaansa pientiimiin. Rekrytoinnissa on mukana myös rekrytointipientiimi.

Hoitotyön suunnittelussa ja kirjaamisessa käytämme Efficaa. Lisäksi käytössä Pegasos. Käytämme arvioinnissa myös RAI-HC- arviointia.

Tarjoamme haastavan ja monipuolisen työn mukavassa työyksikössä. Lisäksi tarjoamme Helsingin kaupungin monipuoliset työsuhde-edut, mm. työsuhdematkalippuedun, mahdollisuuden työsuhdeasuntoon sekä alennuksia erilaisten liikunta-, kulttuuri-, ym. harrastusten parissa.

Tehtävän hakuaikaa on jatkettu. Tehtävää aikaisemmin hakeneet huomioidaan.
Tervetuloa tiimimme jäseneksi! Jätä hakemuksesi osoitteessa helsinkirekry.fi.

Kelpoisuusehto


Sairaanhoitajan ammattikorkeakoulututkinto tai aiempi opistotason tutkinto tai erikoissairaanhoitajan tutkinto tai terveydenhoitajan tai kätilön tutkinto, johon sisältyy laillistus sairaanhoitajaksi.
Tehtävässä edellytetään terveydenhuollon ammattihenkilöstä annetun lain 559/1994 mukaista laillistusta Suomessa.

Kielitaitovaatimuksena on suomen kielen hyvä suullinen ja tyydyttävä kirjallinen taito.

Ennen valintapäätöstä hakijan on esitettävä työterveyshuollon arvio edellytyksistään hoitaa työhön kuuluvia tehtäviä.

Luemme eduksi


Edellytämme LOVE-lääkehoidon osaamisen suorittamista koeaikana.
Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1237634
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 22.3.2019
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Helsinki