(Poistunut julkaisusta)

Sairaanhoitaja
Helsingin Kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 23.2.2019

Tehtävän kuvaus


Haemme ikääntyneiden hoitotyötyöhön motivoitunutta sairaanhoitajaa 2-vuorotyöhön Kustaankartanon monipuoliseen palvelukeskukseen.

Osasto on 24 pitkäaikaisasukkaan yhteisö, jossa ihmiset elävät viihtyisässä ympäristössä mielekästä arkea ja mahdollisimman omannäköistä elämää.

Etsimme juuri Sinua, joka olet kiinnostunut tukemaan ikääntyneiden ihmisten hyvinvointia ja elämänlaatua. Sinulla on rohkeutta tarttua toimeen, eettinen näkemys ikäihmisten hyvästä hoidosta sekä ammatillista osaamista, jota olet myös valmis kehittämään. Työssäsi toimit luontevasti tiimin jäsenenä, mutta olet myös valmis tekemään itsenäisiä päätöksiä sairaanhoitajana. Toimit joustavasti muutostilanteissa ja näet muutoksessa mahdollisuuden.

Tehtävä sijoittuu ensisijaisesti infektiokohorttiyksikkö F2:lle, jossa asukkailla on moniresistenttejä mikrobeja.

Tehtävä täytetään 1.4.19 alkaen tai sopimuksen mukaan. Jätä hakemus osoitteessa helsinkirekry.fi.

Kustaankartano on yksi Suomen vetovoimaisimmista työpaikoista. Saat Helsingin kaupungin hyvät työsuhde- ja henkilöstöetuudet. Avustamme tarvittaessa työsuhdeasunnon saamisessa.

Kelpoisuusehto


Sairaanhoitajan ammattikorkeakoulututkinto tai aiempi opistotason tutkinto tai erikoissairaanhoitajan tutkinto tai terveydenhoitajan tai kätilön tutkinto, johon sisältyy laillistus sairaanhoitajaksi.
Tehtävässä edellytetään terveydenhuollon ammattihenkilöstä annetun lain 559/1994 mukaista laillistusta Suomessa.

Kielitaitovaatimuksena on suomen kielen hyvä suullinen ja tyydyttävä kirjallinen taito.

Ennen valintapäätöstä hakijan on esitettävä työterveyshuollon arvio edellytyksistään hoitaa työhön kuuluvia tehtäviä.

Luemme eduksi


2 491,95 e/kk