(Poistunut julkaisusta)

Sairaanhoitaja
Espoon kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 9.1.2019

Sairaanhoitaja

Työavain 2-19-19
Määräaikainen työsuhde alkaen 28.01.2019 (päättyy 31.12.2019)
Hakuaika päättyy 23.01.2019 kello 15:45
Ison Omenan terveysasema , Suomenlahdentie 1 02230 Espoo
Sosiaali- ja terveystoimi, Terveyspalvelut/Avosairaanhoito, terveysasematoiminta
Terveyden- ja sairaanhoito

Tehtävän kuvaus: Haemme sairaan-/terveydenhoitajaa Ison Omenan terveysasemalle. Espoossa tehdään töitä tosissaan terveyskeskuksen toiminnan parantamiseksi. Sinua odottaa mielenkiintoinen työ asiakaslähtöisellä ja hoitajapainotteisella Ison Omenan terveysasemalla aivan uudenlaisessa toimintaympäristössä. Espoossa on panostettu toiminnan kehittämiseen, hoidon hyvään saatavuuteen ja laadun parantamiseen usean vuoden ajan hyvillä tuloksilla. Sairaanhoitajan tehtäviin sisältyvät mm. itsenäinen ja monipuolinen potilasvastaanotto (päivystys ja ajanvaraus), hoidon tarpeen arviointi ja puhelinpalvelu. Tervetuloa huippuosaajien joukkoon!


Kelpoisuusvaatimus: Laillistettu sairaanhoitaja tai terveydenhoitaja.


Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48§:n mukaista rokotussuojaa
Tehtävässä edellytetään asiakaspalveluhenkisyyttä, hyvää tiimityöskentelykykyä sekä paineensietokykyä ja joustavuutta. Lisäksi toivomme innokkuutta, ennakkoluulottomuutta, rohkeaa työotetta ja kykyä itsenäiseen työhön. Toimenkuvasi on monipuolinen ja asemalla on laajennetut aukioloajat (arkisin klo 7-20).

Arvostamme ja pidämme tärkeänä positiivista asennetta, nopeaa oppimiskykyä, kokemusta terveysasematyöstä, hyvää tietoteknistä osaamista sekä työssä tarvittavaa sujuvaa suomen-, ruotsin- ja englannin kielen taitoa. Kokemus päivystysluonteisesta työstä on hyödyksi.


Palvelussuhteeseen liittyviä tietoja
Tehtäväkohtainen palkka: 2606,32 €/kk
Sopimusala: KVTES Kunnallinen yleinen virka- ja työehtosopimus
Työaika: 38h 45min/vko


Terveyspalveluihin kuuluvat vastaanottotoiminta, suun terveydenhuolto, päihde- ja mielenterveyspalvelut, opiskelijaterveydenhuolto ja ympäristöterveys. Teemme työtä, jolla on tärkeä kansanterveydellinen merkitys. Uudistamme toimintaamme vastaamaan tuleviin haasteisiin. Pidämme tärkeänä palvelujen asiakaslähtöisyyttä, saatavuutta ja kuntalaisten terveyden edistämistä sekä henkilöstön tyytyväisyyttä ja hyvinvointia. Espoon kaupunki on savuton työpaikka. Työyhteisöissämme noudatetaan seuraavia pelisääntöjä: espoo.fi/pelisäännöt

Lisätietoja tehtävästä
Osastonhoitaja Anna-Mari Leppäkoski
0438246699