(Poistunut julkaisusta)

Sairaanhoitaja
Helsingin Kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 15.1.2019

Tehtävän kuvaus


Haemme Töölön monipuolisen palvelukeskuksen palveluasumisen Olympia- tiimiin vanhustyöhön sitoutunutta, aktiivista ja kehittämismyönteistä sairaanhoitajaa sijaisuuteen. Olympiassa on 34 asuntoa.

Sairaanhoitaja toimii vastuuhoitajana ja hoitotyön asiantuntijana moniammatillisessa tiimissä tukien ja ohjaten muita vastuuhoitajia heidän tehtävissään. Työtehtäviin kuuluu lääkehoidosta vastaaminen yhteistyössä lääkärin ja tiimin kanssa. Lisäksi työtehtäviin sisältyy kliinisen hoitotyön ohessa opiskelijaohjausta. Sairaanhoitajana meillä teet kaksivuorotyötä.

Arvostamme aiempaa työkokemusta kotihoidossa tai kotona asumista tukevissa toiminnoissa. Tarjoamme haasteellisen työn vireässä ja jatkuvasti kehittyvässä työyhteisössä. Käytössämme on Effica- ja Pegasos-asiakastietojärjestelmät sekä RAI-tietojärjestelmä.

Monipuolisista ammatillisista lisäkoulutuksista ja muista henkilöstöeduistamme saat osoitteesta helsinkirekry.fi. Avustamme tarvittaessa työsuhdeasunnon hankinnassa.

Hakemukset helsinkirekry.fi kautta.

Kelpoisuusehto


Sairaanhoitajan ammattikorkeakoulututkinto tai aiempi opistotason tutkinto tai erikoissairaanhoitajan tutkinto tai terveydenhoitajan tai kätilön tutkinto, johon sisältyy laillistus sairaanhoitajaksi.

Tehtävässä edellytetään terveydenhuollon ammattihenkilöstä annetun lain 559/1994 mukaista laillistusta Suomessa.

Kielitaitovaatimuksena on suomen kielen hyvä suullinen ja tyydyttävä kirjallinen taito.

Luemme eduksi


Rai-, Effica- ja Pegasos-järjestelmien tuntemisen ja käyttökokemuksen.