(Poistunut julkaisusta)

Sairaanhoitaja
Helsingin Kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 27.11.2018

Tehtävän kuvaus


Haemme sairaanhoitajaa Malmin sairaalan päivystysyksikön varahenkilöstöön 17.12.2018 alkaen tai sopimuksen mukaan, heti sopivan henkilön löydyttyä. Huomioimme myös valmistuvat sairaanhoitajat.

Vuonna 2019 integroidumme HUSiin.

Työ on kaksivuorotyötä. Toteutamme ergonomista työvuorosuunnittelua. Varahenkilöstössä työskentelet päivystysalueen kolmella vuodeosastolla, päivystys- ja valvontaosastolla sekä yhteispäivystyspoliklinikalla tarpeen mukaan.

Päivystysyksikössä hoitotyön erityispiirteitä ovat potilaiden tilassa tapahtuvat nopeat muutokset ja hoitotilanteiden äkillisyys sekä jatkuvan toimintakyvyn ylläpito. Työ on monipuolista ja kokonaisvaltaista moniammatillista tiimityötä ja hoitoajat ovat lyhyitä. Käytössämme on paljon teknologiaa ja mobiilityötapa mahdollistaa potilaan lähellä työskentelyn.

Odotamme sinulta valmiutta toimia eri osastoilla, sitoutuneisuutta, paineensietokykyä, iloista ja reipasta mieltä sekä halua oppia uusia asioita. Potilaan ystävällinen ja hyvä hoito on tärkein tavoite, sillä olemme töissä asiakkaita ja potilaita varten. Työssä voit hyödyntää eri erikoisalojen osaamistasi. Sinut perehdytetään eri osastoille.

Tarjoamme sinulle:
- mahdollisuuden perehtyä monipuolisesti akuuttipotilaan hoitotyöhön tarpeen mukaan eri osastoilla
- avoimen työskentelyilmapiirin ja mukavat työkaverit
- muiden varahenkilöiden tuen
- uusille ideoille avoimen työyhteisön
- mahdollisuuden jatkuvaan kouluttautumiseen.

Toivomme sinulta:
- kokemusta päivystysluonteisesta, sisätautien ja infektiotautien hoitotyöstä
- vaihtelevien tilanteiden hallintakykyä
- hyviä vuorovaikutustaitoja ja kykyä toimia tiimissä
- halua kehittää hoitotyötä ja sitoutumista sovittuihin pelisääntöihin

Toivomme, että sinulla on eettinen näkemys siitä, millaista on laadukas ja potilaan toipumista edistävä hoitotyö. Huumorintaju, sosiaalinen kanssakäyminen, rohkeus mielipiteen ilmaisuun ja oleminen omana itsenäsi - tällaista työkaveria toivomme.

Emme hae ainoastaan hyvää osaajaa vaan tärkeintä on halusi oppia ja kehittää omaa ammattitaitoasi. Tarjoamme sinulle monipuoliset suuren työnantajan henkilöstöedut, mm. työsuhdematkalippuedun ja henkilöstökortilla saatavat etuudet sekä mahdollisuuden työsuhdeasuntoon tarvittaessa.

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä soittamalla niin saat lisätietoa työstä.

Jätä hakemus osoitteessa helsinkirekry.fi. Hae pian, sillä aloitamme haastattelut jo haun aikana.

Olet tervetullut tekemään työtä kanssamme!

Kelpoisuusehto


Sairaanhoitajan ammattikorkeakoulututkinto tai aiempi opistotason tutkinto tai erikoissairaanhoitajan tutkinto tai terveydenhoitajan tai kätilön tutkinto, johon sisältyy laillistus sairaanhoitajaksi.
Tehtävässä edellytetään terveydenhuollon ammattihenkilöstä annetun lain 559/1994 mukaista laillistusta Suomessa.

Kielitaitovaatimuksena on suomen kielen hyvä suullinen ja tyydyttävä kirjallinen taito.

Luemme eduksi


LOVE-luvat ja vahvan sydänpotilaan hoitotyön osaamisen