(Poistunut julkaisusta)

Sairaanhoitaja
Helsingin Kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 17.12.2018

Tehtävän kuvaus


Haemme sairaanhoitajaa Itäkeskuksen palvelutalon ryhmäkoti Ruiskukkaan määräaikaiseen toimeen ajalle 1.1.-31.5.19. Työ jatkuu mahdollisesti kesäloman sijaisuutena.

Ryhmäkoti Ruiskukkaan kuuluu 22 muistisairaan asukkaan yksikkö sekä 9 palvelutaloasuntoa. Palvelutalo sijaitsee hyvien liikenneyhteyksien päässä.

Ryhmäkoti Ruiskukan toiminnassa on keskeistä arvostava kohtaaminen ja yhdessä tekemisen kulttuuri. Toiminta perustuu vastuuhoitajuuteen, kodinomaisuuteen ja yhteisöllisyyteen sekä asukkaiden omien voimavarojen tukemiseen. Tiimin henkilöstö koostuu 18,5 sosiaali- ja terveysalan ammattilaisesta. Haettavan sairaanhoitajan lisäksi Ruiskukassa työskentelee 1 kokoaikainen sairaanhoitaja ja 50 % työtä tekevä sairaanhoitaja.

Sairaanhoitajan työ on gerontologista hoitotyötä ja sen kehittämistä yhdessä moniammatillisen tiimin kanssa. Työ sisältää ohjausta ja neuvontaa niin asukkaille ja omaisille kuin myös tiimin työntekijöille ja opiskelijoille. Sairaanhoitaja vastaa asukkaiden lääkehoidosta yhdessä lääkärin kanssa. Sairaanhoitajan työhön kuuluu välitöntä hoitotyötä päivittäin.

Työ on 2-vuorotyötä ja työvuorot suunnitellaan ergonomisen työvuorosuunnittelun periaatteiden mukaan. Työ sisältää myös viikonloppuvuoroja. Hoitotyön kirjaamiseen käytetään Effica-järjestelmää ja asiakkaiden toimintakyvyn arvioinnissa RAI-järjestelmää. Lisäksi sairaanhoitajat käyttävät Pegasos-järjestelmää toimiessaan lääkärin kanssa.

Jätä hakemuksesi helsinkirekry.fi kautta.


Kelpoisuusehto


Sairaanhoitajan ammattikorkeakoulututkinto tai aiempi opistotason tutkinto tai erikoissairaanhoitajan tutkinto tai terveydenhoitajan tai kätilön tutkinto, johon sisältyy laillistus sairaanhoitajaksi.
Tehtävässä edellytetään terveydenhuollon ammattihenkilöstä annetun lain 559/1994 mukaista laillistusta Suomessa.

Kielitaitovaatimuksena on suomen kielen hyvä suullinen ja tyydyttävä kirjallinen taito.

Ennen valintapäätöstä hakijan on esitettävä työterveyshuollon arvio edellytyksistään hoitaa työhön kuuluvia tehtäviä.

Luemme eduksi


Love-lääkehoidon osaaminen lupien suorittamista heti sijaisuuden alkaessa. Rain, Effican ja Pegasoksen käytön hyvä hallinta.