(Poistunut julkaisusta)

Sairaanhoitaja
Esperi Care Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 8.11.2018
Esperin Palvelukeskus Päivälehto tarjoaa ympärivuorokautista asumispalvelua, päivä- ja työtoimintaa sekä avohuollon ohjausta pääasiassa kehitysvammaisille henkilöille. Asukaspaikkoja on 26. Palvelukeskus sijaitsee Hartolan keskustan tuntumassa. Asukkaille luodaan mielekäs arki ja heitä kannustetaan osallistumaan palvelukodin arjen askareisiin, yhdessäoloon ja harrastustoimintaan. Henkilökunta auttaa selviämään arkipäivässä ja on paikalla auttamassa sekä turvaamassa asumista. Kokeneet hoitajat ovat tiimityöhön motivoituneita vammaistyön ammattilaisia, jotka toteuttavat hyvää ja ihmisarvoa kunnioittavaa hoivaa ja huolenpitoa asukkaille.

Haemme Palvelukeskus Päivälehtoon SAIRAANHOITAJAA kokoaikatyöhön vakituiseen työsuhteeseen. Työ on luonteeltaan 2-vuorotyötä, mahdollisuus tehdä myös yhtä vuoroa ja alkaa sopimuksen mukaan mahdollisimman pian.

Työtehtävänä on asukkaiden avustaminen arjen askareissa toimintakykyä tukien. Vastuullisen hoitotyön lisäksi työ sisältää mm. omaisyhteistyötä, lääkehoitoa sekä viriketoiminnan kehittämistä ja toteutusta.

Edellytämme sairaanhoitajan tutkintoa (AMK), lääkehoidon koulutusta ja hygieniapassia. Arvostamme aiempaa kokemusta kehitysvammaisten hoitotyöstä. Tehtävään palkkaamisen edellytys on tartuntatautilain edellytykset täyttävä rokotussuoja

Tarjoamme mielenkiintoisen ja antoisan tehtäväkokonaisuuden laadukkaassa työympäristössä osaavien alan ammattilaisten kanssa. Tukenasi toimii työyhteisö, jossa on avoin, iloinen ilmapiiri ja mahdollisuudet vaikuttaa omaan työhösi.

Tervetuloa osaavaan joukkoomme!


Lisätietoja tehtävästä antaa yksikönpäällikkö Heidi Johnson, heidi.johnson@esperi.fi tai 050 9179964.


Hakuaika päättyy 31.12.2018.


Esperi on Savuton Työpaikka.