(Poistunut julkaisusta)

Sairaanhoitaja
Helsingin Kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 8.11.2018

Tehtävän kuvaus


Haemme Riistavuoren monipuoliseen palvelukeskukseen vanhustyöstä innostunutta sairaanhoitajaa vakinaiseen työsuhteeseen palvelutaloon. Työ alkaa 3.12.2018 tai sopimuksen mukaan. Työ on jaksotyötä ja sisältää aamu-, ilta- sekä viikonloppuvuoroja.

Palvelutalossa on 31 asuntoa ympärivuorokautista tukea tarvitseville ikääntyneille asukkaille. Yksikössä työskentelee viisi sairaanhoitajaa, 12 lähihoitajaa sekä sosiaaliohjaaja ja fysioterapeutti. Sairaanhoitajana toimit vastuuhoitajana ja hoitotyön asiantuntijana moniammatillisessa tiimissä. Palvelutalossa sairaanhoitaja toimii asiakkaan hoidossa yhteistyössä lääkärin kanssa, vastaa lääkehoidon toteuttamisesta sekä tukee ja ohjaa vastuuhoitajia työssään. Työnkuvaan sisältyy asukkaiden perushoidosta huolehtimista sekä vuorovastaavana toimimista.

Toivomme sinulta kokemusta geriatrisesta hoitotyöstä, moniammatillisesta tiimityöstä sekä halua kehittää ikääntyneiden kuntoutumiseen liittyviä käytäntöjä kanssamme. Toivomme Rai-järjestelmän hallintaa sekä suoritettua LOVe-lääkehoidon koulutusta.

Tarjoamme mielenkiintoisen ja monipuolisen työn joukossamme sekä suuren työnantajan henkilöstöedut ja avustamme tarvittaessa palvelussuhdeasunnon hankinnassa. Lisätietoa Helsingin kaupungista työnantajana löydät osoitteesta www.helsinkirekry.fi.

Kelpoisuusehto


Sairaanhoitajan ammattikorkeakoulututkinto tai aiempi opistotason tutkinto tai erikoissairaanhoitajan tutkinto tai terveydenhoitajan tai kätilön tutkinto, johon sisältyy laillistus sairaanhoitajaksi.

Tehtävässä edellytetään terveydenhuollon ammattihenkilöstä annetun lain 559/1994 mukaista laillistusta Suomessa.

Kielitaitovaatimuksena on suomen kielen hyvä suullinen ja tyydyttävä kirjallinen taito.

Ennen valintapäätöstä hakijan on esitettävä työterveyshuollon arvio edellytyksistään hoitaa työhön kuuluvia tehtäviä.

Luemme eduksi


2461,19 e/kk