(Poistunut julkaisusta)

Sairaanhoitaja
Helsingin Kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 6.11.2018

Tehtävän kuvaus


Haemme ikääntyneiden hoitotyöhön motivoitunutta sairaanhoitajaa 2-vuorotyöhön Kustaankartanon monipuoliseen palvelukeskukseen. Tehtävä sijoittuu ensisijaisesti infektiokohorttiyksikkö F2:lle. Yksikössämme moniresistenttien kantajat voivat elää
kodinomaisessa ympäristössä elämänmakuista elämää ja arkea.

Etsimme juuri Sinua, joka olet kiinnostunut kehittämään asukkaidemme hyvinvointia ja elämänlaatua. Sinulla on rohkeutta tarttua toimeen, eettinen näkemys ikäihmisten hyvästä hoidosta sekä ammatillista osaamista, jota olet myös valmis kehittämään. Työssäsi toimit luontevasti tiimin jäsenenä, mutta olet myös valmis tekemään itsenäisiä päätöksiä sairaanhoitajana. Toimit joustavasti muutostilanteissa ja näet muutoksessa mahdollisuuden.

Yksikkömme asukkaat asuvat kahdessa 12 asukkaan viihtyisässä solussa. Asukkaat elävät meillä elämänsä loppuun saakka mahdollisimman omannäköistä ja mielekästä arkea kodinomaisessa ympäristössä.

Tehtävä täytetään 26.11.2018 alkaen tai sopimuksen mukaan.

Kustaankartano on yksi Suomen vetovoimaisimmista työpaikoista. Saa Helsingin kaupungin hyvät työsuhde-ja henkilöstöetuudet. Avustamme tarvittaessa työsuhdeasunnon saamisessa.

Jätä hakemus helsinkirekry.fi kautta.

Kelpoisuusehto


Sairaanhoitajan ammattikorkeakoulututkinto tai aiempi opistotason tutkinto tai erikoissairaanhoitajan tutkinto tai terveydenhoitajan tai kätilön tutkinto, johon sisältyy laillistus sairaanhoitajaksi.
Tehtävässä edellytetään terveydenhuollon ammattihenkilöstä annetun lain 559/1994 mukaista laillistusta Suomessa.

Kielitaitovaatimuksena on suomen kielen hyvä suullinen ja tyydyttävä kirjallinen taito.

Ennen valintapäätöstä hakijan on esitettävä työterveyshuollon arvio edellytyksistään hoitaa työhön kuuluvia tehtäviä.

Luemme eduksi


2491,95 e/kk