(Poistunut julkaisusta)

Sairaanhoitaja
Esperi Care Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 6.11.2018
Esperi Palvelukoti Kivipuisto tarjoaa turvallisen kodin henkilöille, joiden fyysinen, psyykkinen tai sosiaalinen toimintakyky on alentunut. Palveluvalikoimaan kuuluu ympärivuorokautinen asumispalvelu ja kevyempi palveluasuminen. Yhteensä asukaspaikkoja on 67. Kivipuisto sijaitsee vehreässä ympäristössä, hyvien liikenneyhteyksien ja Järvenpään kaupungin palveluiden äärellä. Kivipuiston toiminta perustuu kuntouttavaan työotteeseen ja yhteisöllisyyden korostamiseen. Asukkaita tuetaan ja motivoidaan omien voimavarojen käyttämiseen. Kannustamalla ja yhdessä tekemisellä luodaan lämminhenkinen arki.

Haemme Palvelukoti Kivipuistoon SAIRAANHOITAJAA kokoaikaiseen vakituiseen työsuhteeseen. Työ on luonteeltaan 2-vuorotyötä ja se alkaa sopimuksen mukaan mahdollisimman pian.

Tehtävä on monipuolinen ja sisältää mm. omaisyhteistyötä ja asukkaittemme avustamista päivittäisissä toiminnoissa. Tehtävään kuuluu päivittäinen hoitotyö ja sairaanhoidollisen osaamisen hyödyntäminen mm. lääkehoitoon liittyvissä asioissa. Pääset myös kehittämään yksikön toimintaa.

Edellytämme sairaanhoitajan tutkintoa (AMK), voimassa olevaa lääkehoidon koulutusta sekä hygieniapassia. Lisäksi edellytämme aikaisempaa kokemusta mielenterveysasiakkaiden hoidosta. Toivomme sinulta iloista, oma-aloitteista ja tunnollista asennetta työn tekemiseen.

Tarjoamme mielenkiintoisen ja vaihtelevan työn viihtyisissä ja kodinomaisissa tiloissa. Tukenasi toimii työyhteisö, jossa on avoin, iloinen ilmapiiri ja mahdollisuudet vaikuttaa omaan työhösi ja työvuorosuunnitteluun.

Tervetuloa osaavaan joukkoomme!

Lisätietoja tehtävästä antaa yksikönpäällikkö Sanna Soini, 0503258165, sanna.soini@esperi.fi.

Haku päättyy 18.11.2018.

Esperi on savuton työpaikka.