(Poistunut julkaisusta)

Sairaanhoitaja
Esperi Care Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 6.11.2018
Esperi Hoivakoti Katriinakoti sijaitsee luonnonkauniissa ympäristössä Ylöjärven Siivikkalassa, Vasamajärven rannalla. Vuonna 2008 toimintansa aloittanut 29-paikkainen hoivakoti tarjoaa lämminhenkisen ja kodinomaisen paikan muistihäiriöisille ja runsaasti apua tarvitseville henkilöille.

Haemme hoivakotiimme SAIRAANHOITAJAA vakituiseen työsuhteeseen. Työ on luonteeltaan 2-vuorotyötä ja alkaa 1.12.2018 tai sopimuksen mukaan.

Tehtäviisi kuuluu päivittäisessä hoitotyössä toimiminen ja sairaanhoidollisen osaamisen hyödyntäminen lääkehuoltoon ja asukkaiden sairaustilojen arviointiin liittyvissä asioissa. Työ on monipuolista hoivatyötä, jossa sinulla on mahdollisuus kehittää omaa ammattitaitoasi sekä osallistua toiminnan kehittämiseen yksikössä.

Edellytämme sinulta sairaanhoitajan pätevyyttä (AMK), voimassa olevaa lääkehoidon koulutusta ja hygieniapassia. Arvostamme lisäksi joustavuutta, oma-aloitteisuutta, sitoutunutta asennetta työhön ja kykyä tehdä itsenäisesti päätöksiä. Työskentelet tiimin jäsenenä, mutta koska tehtäviisi kuuluu yhteistyö myös talon ulkopuolisten tahojen kanssa, odotamme sinulta hyviä vuorovaikutustaitoja. Aikaisempi kokemus ikäihmisten hoivatyöstä on sinulle eduksi, kuten myös yhteistyö lääkärien kanssa.

Tarjoamme haasteellisen, mielenkiintoisen ja antoisan tehtäväkokonaisuuden laadukkaassa työympäristössä osaavien alan ammattilaisten kanssa. Tukenasi toimii työyhteisö, jossa on avoin, iloinen ilmapiiri ja mahdollisuudet vaikuttaa omaan työhösi.

Tervetuloa osaavaan joukkoomme!

Lisätietoja tehtävästä antaa yksikönpäällikkö Tiina Jokinen, 050 560 6203, tiina.jokinen@esperi.fi.

Hakuaika päättyy 25.11.2018.

Esperi on Savuton Työpaikka.