(Poistunut julkaisusta)

Sairaanhoitaja
Helsingin Kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 2.11.2018

Tehtävän kuvaus


Haemme sairaanhoitajaa määräaikaiseen työsuhteeseen Naulakallion lastenkotiin 15.2.2019 asti, aloitus sopimuksen mukaan. Mahdollisesti tehtävä jatkuu vakinaisena tämän jälkeen. Naulakallion lastenkoti on 32 paikkainen vaativaa laitoshoitoa tarvitseville 13-17 vuotiaille lapsille tarkoitettu sijaishuoltopaikka. Lastenkoti toimii kahdessa eri toimipisteessä.

Haemme ensisijaisesti sairaanhoitajaa Naulakallion osasto Introon. Osasto on osa päihde- ja mielenterveysyksikköä, joka tarjoaa lyhytaikaista pysäytystä, arviointia ja kuntoutusta vakavasti päihteillä oireileville 16 - 17 vuotiaille huostaanotetuille tai kiireellisesti sijoitetuille lapsille. Sairaanhoitaja työskentelee moniammatillisessa tiimissä.

Sairaanhoitajan tehtävän lisäksi tehtävään kuuluvat lasten hoito- ja kasvatustehtävät sekä kodinhoidolliset työt. Työ on jaksotyötä, joka muodostuu pääsääntöisesti aamu-, ilta- ja viikonloppuvuoroista.

Kelpoisuusehto


Sairaanhoitajan ammattikorkeakoulututkinto tai aiempi opistotason tutkinto tai erikoissairaanhoitajan tutkinto tai terveydenhoitajan tai kätilön tutkinto, johon sisältyy laillistus sairaanhoitajaksi.

Tehtävässä edellytetään terveydenhuollon ammattihenkilöstä annetun lain 559/1994 mukaista laillistusta Suomessa.

Kielitaitovaatimuksena on suomen kielen hyvä suullinen ja tyydyttävä kirjallinen taito.


Luemme eduksi


Toivomme sinulla olevan kokemusta lastenkodissa työskentelystä tai muusta muusta lastensuojelun työskentelystä tai päihde- ja mielenterveystyöstä.