(Poistunut julkaisusta)

Sairaanhoitaja
Helsingin Kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 29.10.2018

Tehtävän kuvaus


Haemme sairaanhoitajaa vakinaiseen työsuhteeseen Haartmanin sairaalan osastolle 3. Haartmanin sairaala integroituu HUS-Sisuun 7.1.2019. Työsuhde alkaa sopimuksen mukaan.

Osasto 3 on 22-paikkainen päivystystä tukeva osasto, jossa hoidetaan päivystyspoliklinikalta ympäri vuorokauden jatkohoitoon tulevia sisätautipotilaita. Osastomme hoitotyön periaatteita ovat potilaiden hyvä hoito, potilasturvallisuus, potilaiden aktiivinen kuntouttaminen sekä turvallinen kotiuttaminen yhteistyössä omaisten ja kotihoidon kanssa.
Hoitojaksot ovat yleensä 3-5 päivän mittaisia. Osastolla hoidetaan yleissisätautisia aikuispotilaita. Henkilökunta on erityisesti perehtynyt kardiologisten potilaiden hoitoon. Telemetriapaikkoja on yksitoista. Osaston yhteydessä toimii kardiologinen yksikkö.

Toivomme joukkoomme sitoutunutta ja ammatillisen osaamisensa kehittämisestä kiinnostunutta sairaanhoitajaa. Paineensietokyky, hyvät työyhteisötaidot ja napakka ote työhön ovat sellaisia ominaisuuksia, joilla meillä pärjää pitkälle. Työyhteisömme on kehitysmyönteinen ja aikaansaava. Se tarjoaa sinulle avoimen ja keskustelevan työilmapiirin, jossa saat perehdytyksen työhösi.

Tarjoamme sinulle monipuolisen työn moniammatillisessa työyhteisössä ja kaupungin hyvät henkilöstöedut, mm. työsuhdematkalippuedun sekä tarvittaessa avustamme työsuhdeasunnon saamisessa. Lisätietoa muista henkilöstöeduistamme saat tämän ilmoityksen alaosan kohdasta "Linkki lisätietoihin".

Työhön perehtyminen ja täydennyskoulutus toteutetaan yksilöllisesti laaditun suunnitelman mukaisesti. Osastollamme tuetaan uralla kehittymistä ja työssä on hyvät mahdollisuudet hyödyntää omaa erityisosaamistaan.

Kelpoisuusehto


Sairaanhoitajan ammattikorkeakoulututkinto tai aiempi opistotason tutkinto tai erikoissairaanhoitajan tutkinto tai terveydenhoitajan tai kätilön tutkinto, johon sisältyy laillistus sairaanhoitajaksi.
Tehtävässä edellytetään terveydenhuollon ammattihenkilöstä annetun lain 559/1994 mukaista laillistusta Suomessa.

Kielitaitovaatimuksena on suomen kielen hyvä suullinen ja tyydyttävä kirjallinen taito.

Ennen valintapäätöstä hakijan on esitettävä työterveyshuollon arvio edellytyksistään hoitaa työhön kuuluvia tehtäviä.

Luemme eduksi


Kokemuksen akuuttihoitotyöstä ja valmiudet uuden osaamisen hankkimiseen.