(Poistunut julkaisusta)

Sairaanhoitaja
Helsingin Kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 30.10.2018

Tehtävän kuvaus


Haemme sairaanhoitajaa vakinaiseen työsuhteeseen Haartmanin sairaalan osastolle 6. Haartmanin sairaala integroituu HUS-Sisuun 7.1.2019. Työsuhde alkaa 3.12.2018 tai sopimuksen mukaan.

Työpiste on 24-paikkainen yleissisätautien osasto, jossa hoidetaan pääosin päivystyspoliklinikalta ja päivystys- ja valvontaosastolta ympäri vuorokauden jatkohoitoon tulevia potilaita. Osastolla hoidetaan myös potilaita, joilla on ongelmamikrobi (MRSA, ESBL). Hoitojaksot ovat lyhyitä, keskimäärin 4 vuorokautta. Työ on 3-vuorotyötä. Työvuorot suunnitellaan työaika-autonomiaan perustuen.

Toivomme joukkoomme sitoutunutta ja ammatillisen osaamisensa kehittämisestä kiinnostunutta sairaanhoitajaa. Paineensietokyky, hyvät työyhteisötaidot ja napakka ote työhön ovat sellaisia ominaisuuksia, joilla meillä pärjää pitkälle. Työyhteisömme on kehitysmyönteinen ja aikaansaava. Se tarjoaa sinulle avoimen ja keskustelevan työilmapiirin, jossa saat perehdytyksen työhösi.

Tarjoamme sinulle työsuhteen, jossa on hyvät koulutus- ja kehittymismahdollisuudet sekä suuren työnantajan henkilöstöedut. Sairaalamme sijaitsee Meilahden kampuksella, johon on hyvät kulkuyhteydet eri puolelta pääkaupunkiseutua.

Tämä paikka on ollut aikaisemmin haussa työavaimella 7-1615-18. Kyseisessä haussa hakeneet otetaan myös tässä huomioon.

Kelpoisuusehto


Sairaanhoitajan ammattikorkeakoulututkinto tai aiempi opistotason tutkinto tai erikoissairaanhoitajan tutkinto tai terveydenhoitajan tai kätilön tutkinto, johon sisältyy laillistus sairaanhoitajaksi.
Tehtävässä edellytetään terveydenhuollon ammattihenkilöstä annetun lain 559/1994 mukaista laillistusta Suomessa.

Kielitaitovaatimuksena on suomen kielen hyvä suullinen ja tyydyttävä kirjallinen taito.

Ennen valintapäätöstä hakijan on esitettävä työterveyshuollon arvio edellytyksistään hoitaa työhön kuuluvia tehtäviä.

Luemme eduksi


Työkokemuksen ja osaamisen akuuttihoitotyöstä.