(Poistunut julkaisusta)

Sairaanhoitaja
Esperi Care Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 29.10.2018
Esperi Hoivakoti Amelia on 41-paikkainen ikäihmisten hoivakoti Oulussa. Hoivakoti on valmistunut maaliskuussa 2015 ja se sijaitsee luonnonkauniissa ympäristössä Talvikankaalla Oulussa. Vakituisen asumisen ohella hoivakoti tarjoaa yksilöllisesti räätälöityjä asumispalveluita myös lyhytaikaiseen hoivan tarpeeseen, esimerkiksi tuoden omaishoitajalle levon hetken arjen keskelle.

Haemme Hoivakoti Ameliaan ammattitaitoista SAIRAANHOITAJAA kokoaikaiseen työsuhteeseen. Työ on pääsääntöisesti 2-vuorotyötä ja alkaa sopimuksen mukaan.

Sairaanhoitajan tehtäviin kuuluvat mm. päivittäinen hoitotyö, sairaanhoidolliset tehtävät sekä lääkäri- ja omaisyhteistyö.

Edellytämme sairaanhoitajan pätevyyttä (AMK), voimassa olevaa lääkehuollon koulutusta ja hygieniapassia.

Arvostamme aikaisempaa kokemusta ikääntyneiden/muistisairaiden hoivatyöstä. Pidämme tärkeänä kiinnostustasi ikääntyneiden kanssa toimimiseen ja heidän hyvinvointinsa tukemiseen. Toivomme sinulta iloista, oma-aloitteista ja tunnollista asennetta työn tekemiseen. Tehtävään palkkaamisen edellytys on tartuntatautilain edellytykset täyttävä rokotussuoja

Tarjoamme mielenkiintoisen ja antoisan tehtäväkokonaisuuden laadukkaassa työympäristössä osaavien alan ammattilaisten kanssa. Tukenasi toimii työyhteisö, jossa on avoin, iloinen ilmapiiri ja mahdollisuudet vaikuttaa omaan työhösi. Esperi taroaa ison yrityksen työsuhde-edut.

Tervetuloa osaavaan joukkoomme!

Lisätietoja tehtävästä antaa yksikönpäällikkö Sinikka Kaski, p. 050 3443011 (arkisin klo 13-15) tai sähköpostitse sinikka.kaski(at)esperi.fi.

Haku päättyy 20.11.2018

Esperi on Savuton Työpaikka.